NAJDUHOVTIJI MOMAK U SRBIJI: Lošmi isprozivao Lukasa, JK i fensi cice – i oni se smeju kad vide! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Instagram

on je hit

NAJDUHOVTIJI MOMAK U SRBIJI: Lošmi isprozivao Lukasa, JK i fensi cice – i oni se smeju kad vide! (VIDEO)

Svojim duhovitim klipovima Lošmi Panda i njegova devojka Jadranka već neko vreme uveseljavaju domaću internet zajednicu

Objavljeno: 13:38h

Lošmi Panda je u ovom trenutku možda i jedna od najvećih mladih web zvezda na Balkanu. A to bi kroz cifre izgledalo ovako: Ima 23 godine, blizu četvrt miliona pratioca na Instagramu, više od 100.000 na Jutjubu, a njegovi klipovi broje oko 30 miliona pregleda.

Alter ego Miloša Ivanovića, Lošmi Panda, sa svojom virtuelnom ekipom, devojkom Jadrankom i Mađarom Balijem, na duhovit način obrađuje teme koje zanimaju mlade iz svih mogućih oblasti.

Kroz lik Jadranke pokazuje sve “blagodeti” poseti ginkologu, pravi pidžama partije, odlazi na maturu, peva Karleušu i Acu Lukasa, ili pak kao Mađar isteruje duhove, priča o marihuani, problemima u vezama i na šalterima, studentskoj službi, izborima, teretani…

- Inspiraciju pronalazim u svom mikro-kosmosu, ali i svakodnevnom životu i svim bitnim i „bitnim“ stvarima koje nas okružuju. Šalimo se na i račun škakljivih tema, ali vodimo se time da nikoga lično ne dodirujemo. No, mogu vam reći da su sve stiuacije i likovi nisu slučajni, ali jesu izmišljeni. A uskoro spremamo i nešto totalno neočekivano, ima malo više sa muzikom – kaže Lošmi Panda.

Ovaj mladi Novosađanin je inače po vokaciji nail artist, a u petak će u Novom Sadu na Pozorišnom trgu u prodavnici The Spot biti organizovano druženje sa fanovima.

foto: Printscreen / Instagram

Tom prilikom organizovaće se nagrdani konkurs i deliti pokloni, a fanovi će moći da upoznaju i Miloša i Lošmija i Jadranku i Mađara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.