Lukas uhvaćen sa jednom od najlepših pevačica! Zbog muža rekla da nije bilo ništa, ali sada je jednom PORUKOM SVE ZGRANULA! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

šta se ovo dešava?!

Lukas uhvaćen sa jednom od najlepših pevačica! Zbog muža rekla da nije bilo ništa, ali sada je jednom PORUKOM SVE ZGRANULA! (FOTO)

Cele noći bila izuzetno prisna sa Lukasom. Smejali su se, on je prosipao neke fore, a ona se ponašala kao šiparica

Objavljeno:

Aca Lukas je čitavo leto bio tema brojnih medija, najpre zbog razvoda od Sonje Vuksanović, afere sa Anom Sević, a potom i priče da je tokom ranih jutarnjih časova jednom prilikom uhvaćen u kolima sa udatom Katarinom Ostojić Kajom!

- Kaja je te noći bila u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Bili su u većem društvu. Ona, Aca Lukas, Aco Pejović... Tačno je da je ona tokom cele noći bila izuzetno prisna sa Lukasom. Smejali su se, on je prosipao neke fore, a ona se ponašala kao šiparica - rekli su izvori koji su se zatekli na licu mesta, a potom i potvrdili da je Kaja ušla u Lukasov automobil.

foto: Dragan Kadić

Lukas tada nije želeo da komentariše ovaj susret, a Kaja je izjavila da su samo drugovi.

- Jeste, bila sam tamo, ali mi nismo bili sami, već u velikom društvu. Tačno je da me je Aca posle odvezao do mog stana u Zemunu, a gde je on posle otišao zaista ne znam. Ne vidim šta je čudno u tome, mi se dugo poznajemo i nemojte sada da pravite senzaciju od toga, jer je nema. Zar drug ne sme da me poveze do kuće, ne razumem šta je tu strašno? - pravdala se pevačica tada za "Star", ali nije objasnila zašto joj mesecima nismo videli muža.

foto: Printscreen Instagram

Međutim, sada je jednom porukom sve zbunila.

- ...cvet procveta buntovni kada zavoli - napisala je ona uz svoju fotografiju.

Počeli su da stižu komentari poput: "Jesam li ti rekla?", "Znala sam", ali i "Jednom si jako mlada napravila kardinalnu grešku, uveren sam da ti se to neće više ponoviti".

...cvet procveta buntovni kada zavoli ? @nakdfashion

A post shared by ? Katarina Ostojic KAYA ? (@kaya_ostojic) on

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.