TU JE TREBALO DA SE PRESELE I PODIŽU TARU: Ovo je Anina i Rastina VILA U IZGRADNJI u koju su uložili pola miliona evra! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

luksuz na kraju grada

TU JE TREBALO DA SE PRESELE I PODIŽU TARU: Ovo je Anina i Rastina VILA U IZGRADNJI u koju su uložili pola miliona evra! (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić i njen još uvek zakoniti suprug Stefan Đurić Rasta kupili su 10 ari placa daleko od centra Beograda i otpočeli gradnju velelepne vile

Objavljeno:

Radovi na domu u kojem su Ana i Rasta finansijski zajedno učestvovali, uprkos njihovom razvodu, i dalje traju.

- Rasta i Ana kupili su plac pre nekoliko meseci. Bilo je proleće kada su otišli da vide da li im odgovara lokacija i za veoma kratko vreme kupili su plac i otpočeli radove. U početku su veoma često odlazili da vide kako napreduju radovi koje su debelo platili. Njihova vila još uvek nije gotova, a plan je da bude veoma prostrana. Ovaj hir muzičkog para imaće više od 500 kvadratnih metara i koštaće ih više od pola miliona evra - tvrdi izvor blizak paru i dodaje:

foto: Zorana Jevtić

- Vila je još uvek u izgradnji i nalazi se u Velikom Mokrom Lugu. Ima dva zasebna ulaza i dok jedan gleda na Avalu, sa druge strane možete videti čitav Beograd.

Kada su buduće Anine i Rastine komšije saznale da se par razvodi, očekivali su da će radnici prestati da dolaze i sređuju kuću, ali to se nije dogodilo. Dok se priča o njihovom razvodu i starateljstvom nad Tarom, vila u Velikom Mokrom Lugu se gradi bez prestanka.

- Ne mogu da vas slažem i kažem da ne znam čija je kuća. Komšije i ja smo znali da će novinari kad-tad doći. Viđali smo ih, dolazili su ponekad i gledali kako napreduje gradnja. Mi smo se ovde baš obradovali što će nam oni biti komšije. Vi novinari znate sad šta se tu dešava. Ja, da budem iskren, mogu samo da vam kažem da ih nisam dugo video. Da li se razovde ili ne, ja ne znam - iskren je bio jedan od komšija.

Spekuliše da se gradnja vile nastavila i da će pevačica i reper svakako živeti u njoj bili u braku ili ne, jer njihov dom koji je još uvek u izgradnji ima dva ulaza.

foto: Marina Lopičić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.