Prijovićka se stravično posvađala s Filipom: RASKIDAMO! NEĆU DA ŽIVIM S BRENOM NA BEŽANIJI! (FOTO)
Foto: Dami Dervišagić

dosta joj je svega

Prijovićka se stravično posvađala s Filipom: RASKIDAMO! NEĆU DA ŽIVIM S BRENOM NA BEŽANIJI! (FOTO)

Živojinović ubeđivao pevačicu da proda svoj stan i preseli se u vilu na Bežanijskoj kosi, ona to odbila uz teške reči

Objavljeno:

Aleksandra Prijović imala je žestoku svađu s dečkom Filipom Živojinovićem koja je mogla da ih košta raskida. Brenin pastorak ubeđivao je pevačicu da proda svoj stan u Beogradu i preseli se u luksuznu kuću porodice Živojinović na Bežanijskoj kosi, zbog čega se ona naljutila.

Folkerka se požalila prijateljima da Bobin sin insistira na selidbi, iako zna njen stav o tome.

- Aleksandri je više muka od spekulacija da živi na Brenin račun, a opšte je poznato da je jedna od najplaćenijih „Grandovih“ pevačica i da ima mnogo posla. Kada bi se uselila u vilu, ne bi mogla da se opere od raznoraznih priča. Ona je u toj kući uvek dobrodošla i često je tamo, ali odavno je Filipu stavila do znanja da ne želi da se iseli iz svog stana.

foto: Printscreen/ Instagram/ Filip Živojinović

On je samo hteo da budu svi zajedno jer se dobro slažu. Aleksandru je naljutilo što je on uporan u tome i maltene je prisiljava jer joj svakodnevno govori: „A šta misliš da ipak počnemo da živimo kod mojih?“ Brena je na Aleksandrinoj strani i ona smatra da devojka poput nje treba da bude samostalna, a da u njenu kuću s koferima može doći u bilo koje doba dana i noći - otkriva naš izvor i dodaje da su nedavno zaratili kao nikad dosad.

- Toliko su se svađali da je na kraju svako otišao na svoju stranu i nisu se čuli dva dana. Filip odavno zna za njenu odluku, ali mislim da je namerno provocira. U svakom slučaju, među njima je sad sve u redu - zaključuje izvor.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.