Pre nego što je oženio Jelisavetu, volele su ga mnoge lepotice, ali jedna je BILA FATALNA i uništila mu najveću ljubav! (FOTO)
Foto: Profimedia/Damir Dervišagić

NJU su krivili za kraj njegove NAJDUŽE VEZE

Pre nego što je oženio Jelisavetu, volele su ga mnoge lepotice, ali jedna je BILA FATALNA i uništila mu najveću ljubav! (FOTO)

Javnost vrlo dobro zna ko je ta žena!

Objavljeno:

Jelisaveta i Miloš Teodosić su jedan od najlepših poznatih parova i njihova ljubav je, bez sumnje velika, posebno što je Jelisaveta rešila da mu pruži najveću životnu podršku, zamrzne karijeru u Srbiji i pridruži se svom dragom u Americi gde on igra za Kliperse.

Priča o njima mnogima je poznata, zaljubili su se na prvi pogled i venčali posle nekoliko meseci jer su emocije jake i neraskidive. I dok se zna da je Jelisaveta pre Tea bila u velikoj ljubavi sa kolegom Vukom Kostićem sa kojim je danas u dobrim odnosima, Teodosić je bio u vezi sa poznatim devojkama, a često su ga povezivali sa mnogobrojnim lepoticama.

foto: EPA/Mike Nelson

Pričalo se da je sa Anastasijom Ražnatović, bivšom devojkom fudbalera Vladimira Volkova, Jovanom Milinković, glumicom Sofijom Rajović, ali najozbiljnija Teova veza bila je sa odbojkašicom Majom Ognjenović.

foto: Nebojša Mandić

Malo ko zna da se da je Ivana Stamenković Sindi, kako se tada šuškalo, "kumovala" krahu veze Maje Ognjenović i Miloša Teodosića. Tabloidi su pisali da je Maja tada posetila Teodosića u Litvaniji baš u trenutku kada je Ivana Stamenković Sindi bila u poseti. Sindi je tada, inače, bila sveže razvedena.

foto: Zorana Jevtić

Mnogi su, sa druge strane, tvrdili da je ta informacija čista glupost.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.