SVI SMO IZIGRANI? Anin i Rastin prijatelj otkrio šta se zaista dešava između njih: Cirkala je sve vreme, a beba... (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

šok i neverica

SVI SMO IZIGRANI? Anin i Rastin prijatelj otkrio šta se zaista dešava između njih: Cirkala je sve vreme, a beba... (FOTO)

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta se, kako kažu, razvode, a samo pre nedelju dana bili su zajedno kod prijatelja na slavi Sveti Luka

Objavljeno:

Kako izvor navodi, njih svoje su se najnormalnije ponašali, kao da nisu ni u svađi, a kamoli da se rastaju. Oni su i ćerku Taru poveli, ali i dadilju koja se nije odvajala od njihove naslednice.

- Ana i Rasta su zajedno došli na slavu sa bebom, koju je sve vreme čuvala dadilja. Bili su dobro raspoloženi, i niko nije ni posumnjao da među njima nije sve kako treba. Ćaskali su, smejali se sa gostima i sve je bilo u najboljem redu, kao da među njima cvetaju ruže - kaže izvor blizak paru.

foto: Damir Dervisagic

Ono što je ljudima zapalo za oko bilo je to što je beba bila stalno sa dadiljom, a pevačica je za to vreme udarala po čaši.

- Ana se opustila čim je stigla, počela je da pije alkohol. Cirkala je dok nisu krenuli kući. U jednom momentu bila je poprilično pijana, ali Rasta joj ništa nije rekao, samo ju je nekoliko puta značajno pogledao. Posle nekoliko sati ćaskanja, smejanja i cirkanja, Ana i Rasta su se pokupili i otišli, kao najskladniji par na svetu - tvrdi izvor za Informer.

Kada se pojavila vest da su pred razvodom, njihovi prijatelji koji su bili na slavi u prvi mah su pomislili da je reč samo o medijskom triku, ali ih je Anina potvrda totalno zbunila.

foto: Zorana Jevtić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.