Sloba i Luna su hteli da sakriju ovaj detalj, ALI ONA JE POLUDELA I RASKRINKALA IH SROZ! (FOTO)
Foto: Printscreen

BIVŠA ZADRUGARKA

Sloba i Luna su hteli da sakriju ovaj detalj, ALI ONA JE POLUDELA I RASKRINKALA IH SROZ! (FOTO)

Za portal Pink.rs, ona je sumirala utiske o svom učešću, cimerima, vezama u rijalitiju i otkrila ko je njen favorit

Objavljeno:

Rijaliti koji obara sve granice, "Zadrugu", sinoć je odlukom glasova publike napustila Andrijana Radonjić, pevačica i učesnica najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde".

Za portal Pink.rs, ona je sumirala utiske o svom učešću, cimerima, vezama u rijalitiju i otkrila ko je njen favorit:

- Čitala sam komentare do sedam ujutru (smeh). Zadovoljna sam, mislim da sam ostala dosledna onome što sam rekla, da nisam loš utisak ostavila. Ja sam prvenstveno ušla zbog reklame, promocije i mislim da sam to ispunila. Da sam se više svađala, bila bi veća reklama, ali ne žalim se jer sam bila ono što jesam i nije mi žao što sam izašla - započela je Andrijana razgovor sa nama, te otkrila da su i njeni roditelji prezadovoljni njenim učešćem.

Ono o čemu se najviše priča, kako u rijalitiju, tako i među gledaocima, jesu ljubavne veze Slobe i Lune, kao i Teodore i Anđela, pa nam je Andrijana iznela svoje mišljenje o njima:

- Ja sam znala da su se Sloba i Luna poljubili mnogo ranije, pre nego što je sve zvanično počelo i bilo mi je krivo što on ništa nije hteo da kaže. Posle dolaska njegove majke se sve promenilo. Ja bih volela da oni opstanu i napolju, da pokažu da je njihova ljubav prava, ali moram da priznam da mi se nešto nije svidelo. Kada je došla Slobina žena, reakcija koju je Luna imala, kada je pričala "Eto vidite, vidite koga on voli", misleći na sebe, to mi se nije dopalo. Ja nikad ne bih to uradila na takav način, ako mi se svidi muškarac i saznam da je oženjen, on za mene više ne postoji. Ali dobro, svako ima svoje - rekla je Andrijana.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kada je u pitanju ljubavna veza Teodore i Anđela, Andrijana nije baš blagonaklona:

Mislim da je Anđelo bio zagrejan za nju u početku, a sad je počeo da plače zbog bivše devojke, što mu nije prvi put, pa ne razumem kako si zaljubljen u jednu, a plačeš za drugom. Što se tiče Teodore, mislim da je ona jako svesna gde je došla i šta radi. Ili nije pametna dovoljno da ukapira da je pola ljudi tu zeza, pa zato skače na svaku drugu reč, ne znam. Opet će se oni svađati i miriti.

Kako nalažu pravila, izbačeni zadrugar imenuje Vođu za narednu nedelju, a Andrijana je odlučila da to bude Zorana Stefanov. Ipak, ona nije bila njen siguran izbor:

Ja sam se dvoumila između Sanje i Zorane, to su mi dve najbolje drugarice tamo, i malopre smo baš komentarisali kako sam možda trebala Sanju da postavim, da bih je sačuvala, ali Zorana mi je bila baš za to. Ona je eksplozivna, kaže ti u lice šta ti misli i to mi se baš sviđa, kad drekne, svi je slušaju i nadam se da neće biti problema i da neće nikog zadaviti tamo.

Kako su Andrijana, Zorana i Sara Reljić zajedno učestvovale u "Pinkovim zvezdama", svi su očekivali da će se one držati zajedno, ali to nije bilo baš tako:

foto: Printscreen

- Sara i ja nismo komunicirale tokom takmičenja, izbegavale smo se. Ja sam ušla sa jednim mišljenjem o njoj, a onda mi se to promenilo tamo, bila mi je sva nekako fina, slatka. Posle nekog vremena smo se posvađale oko neke gluposti i tu su mi se neke stvari pokazale. Možda sam i ja ispala loša nekad, ali ja ne volim ljude koji su sebični i gledaju kako će njima dobro da bude, a za druge ih baš briga. Ima tako neke sarkastične, cinične komentare i to me nervira. Što se Vojketa i Filipa tiče, ja sam za to da ona ostane dosledna onome što je rekla za Vojketa. Da je sinoć ispala, možda bi ostala dosledna, a ovako ne znam šta će biti. Ona može da izdrži i 15 dana, ali 16-og će popustiti, jer je Filip stvarno naporan, on je super lik ovako, ali je za te stvari naporan. Prija joj to, očigledno, pa ga zato pušta. Ona je shvatila da Vojke ima nekog napolju, pa je možda i to uticalo na nju da radi onako kako radi - rekla je Andrijana, koja je otkrila da je njen favorit Janjuš.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.