KRV NA SVE STRANE, UPUCALI VODITELJA! Zoran Kesić ranjen na Cetinju! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

izbušili ga

KRV NA SVE STRANE, UPUCALI VODITELJA! Zoran Kesić ranjen na Cetinju! (VIDEO)

Pogodio ga je rikošetirani metak

Objavljeno: 09:31h

Možda će dramatični naslov uplašiti prijatelje i fanove poznatog tv voditelja Zorana Kesića, međutim ipak je reč o snimljenoj sceni iz crnogorskog filma “The Books of Knjige: Slučajevi pravde”!

Pomenuta komedija u sredu 8. novembra ima beogradsku premijeru u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centru, a dan kasnije 9. novembra i u Novom Sadu, u bioskopu Arena Cineplex.

Od četvrtka 9. novembra film popularne humorističke grupe “The Books of Knjige” naći će se na repertoaru bioskopa i u ostalim gradovima Srbije.

“Zoran Kesić je ambasador The Books of Knjige u Srbiji i jako nam je drago što je deo glumačke postave našeg filma. Scenu u kojoj ga pogađa rikošetirani metak snimali smo prošle jeseni u našem rodnom gradu Cetinju i evo, posle godinu dana, publika može da vidi kako smo ga izbušili”, izjavio je režiser filma i jedan od protagonista Zoran Marković Zonjo.

Pored Zorana Kesića i Buksovaca - Veselina Gajovića, Gorana Vujovića, Aleksandara Radunovića i Zorana Markovića koji nose glavne uloge, u filmu igraju i Nikola Kolja Pejaković u ulozi glavnog negativca, Izudin Bajrović koji tumači načelnika policije, a tu su i Nebojša Glogovac, Stefan Bundalo, Zenit Đozić. Glavnu žensku ulogu tumači Tihana Ćulafić.

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a direktor fotografije je Dalibor Tonković.

Za muziku u filmu "The Books Of Knjige: Slučajevi pravde" bio je zadužen Nemanja Nedeljković Nemus, član hip-hop dvojca "Stereo Banana" iz Niša, dok dva songa pripadaju duetu sarajevskih bendova "Letu štuke" i "Dubioza kolektiv" i mostarskom bendu "Zoster".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.