PROBLEM VREDAN POLA MILIONA EVRA! Šta su sve stekli i šta će da DELE Ana i Rasta posle 15 meseci BRAKA!
Foto: Nebojša Mandić

posle razvoda!

PROBLEM VREDAN POLA MILIONA EVRA! Šta su sve stekli i šta će da DELE Ana i Rasta posle 15 meseci BRAKA!

Sada, kada je potvrđeno da je brakorazvodna parnica u toku, mnogi se pitaju da li će Nikolićeva i Đurić imati problema oko podele imovine, budući da su u braku proveli svega 15 meseci, te nisu imali mnogo vremena da steknu zajedničke nekretnine

Objavljeno:

Iako se već nekoliko dana unazad nagađalo o razvodu Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, mnogi nisu bili skloni da poveruju u ove priče, sve dok sama pevačica nije potvrdila sporne navode u toku jučerašneg dana.

- Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu! Jedna porodica se raspada. Nemojte biti toliko zluradi i surovi! Od mene nikada ružnu reč nećete čuti, kao što ne dozvoljavam nikome da izgovori ružnu reč o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško - bila je iskrena Ana na društvenim mrežama.

Ana i Rasta se razvode, ALI PODELE IMOVINE NEĆE BITI: Evo šta posle razlaza ostaje pevačici!

foto: Printscreen Instagram

Sada, kada je potvrđeno da je brakorazvodna parnica u toku, mnogi se pitaju da li će Nikolićeva i Đurić imati problema oko podele imovine, budući da su u braku proveli svega 15 meseci, te nisu imali mnogo vremena da steknu zajedničke nekretnine.

Ipak, to je daleko od istine, jer, kako prenosi "Premijera", njih dvoje su započeli gradnju zajedničke vile od 500 kvadratnih metara, u vrednosti od pola miliona evra. Pretpostavlja se da će ona predstavljati najveći problem u sudskom sporu, a meseci koji slede doneće epilog cele ove priče.

(Espreso.co.rs / Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.