NOVI SKANDAL DARKA LAZIĆA: Posle gej poljupca novi HAOS - došao da peva na svadbi, mladoženja ga izbacio naglavačke!?
Foto: Dragan Kadić

svuda pravi lom!

NOVI SKANDAL DARKA LAZIĆA: Posle gej poljupca novi HAOS - došao da peva na svadbi, mladoženja ga izbacio naglavačke!?

Pevač je usred nastupa mikrofon predao kolegi koji je nastavio sa izvođenjem numera. Svi su mislili da je Darko otišao do toaleta ili na kratku pauzu, ali su posle izvesnog vremena shvatili da ga nema

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić je očigledno pravi skandal majstor. Kao da mu nije bilo dovoljno privatnog skandala koji je doživljavao zbog navodne afere njegove supruge, sada se i profesionalno ponaša u potpunosti neprimereno.

Lazić je nedavno bio angažovan kao pevač na jednom venčanju. Na početku se činilo da je sve u redu i da će to biti lepa svadba, ali je Darko upravo zaslužan zbog čega nije bila.

DARKO BESAN ZBOG FOTKE NA KOJOJ LJUBI MUŠKARCA: To mi je najbolji drug! A ANINA REAKCIJA JE TEK ZA PRIČU! (FOTO)

Naime, pevač je u sred nastupa mikrofon predao kolegi koji je nastavio sa izvođenjem numera. Svi su mislili da je Darko otišao do toaleta ili na kratku pauzu, ali su posle izvesnog vremena shvatili da ga nema.

foto: Damir Dervišagić

"Vidite, bilo je veselo, a Darko je naginjao čašicu od početka. I to baš naginjao. Zato su svi i mislili da je malo izašao da dođe sebi. Međutim, navršilo se dva sata kako Darka nema i mladoženja je malo počeo da gubi živce. Darko se najzad pojavio, neverovatno, ali noseći i mikrofon sa sobom i izgledao je pijano.

Zanosio se i smejao, pokušao je da peva, ali je brkao reči. E tu je mladoženja izgubio živce! Oteo mu je mikrofon i isterao ga sa svadbe. Menadžer je skočio da rešava problem, ali domaćin nije želeo da trpi bahato ponašanje i obojicu ih je isterao napolje", tvrdi izvor sa tog slavlja.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.