ZBOG NJE JE ANA POLUDELA I OSTAVILA RASTU! Pevač je pred svima obrukao suprugu i sa bivšom uradio OVO! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

PRELOMILA

ZBOG NJE JE ANA POLUDELA I OSTAVILA RASTU! Pevač je pred svima obrukao suprugu i sa bivšom uradio OVO! (FOTO)

Kako prenose domaći mediji problem između supružnika nastao je zbog treće osobe. U pitanju je Rastina bivša devojka

Objavljeno:

Brak Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste doživeo je krah. Pevačica je podnela papire za razvod, a spekuliše se da je problem nastao zbog međusobnih nesuglasica, ali i Rastinog čestog odsustva zbog poslovnih i drugih obaveza.

Kako prenose domaći mediji problem između supružnika nastao je zbog treće osobe. U pitanju je Rastina bivša devojka.

ZAPAMTITE JE! ONA ĆE SVOJIM SPOTOM NAPRAVITI POMETNJU NA BALKANU: Nećete verovati koji TURČIN će biti glavna zvezda (FOTO)

"Ani je veoma smetalo to što Stefan dosta vremena provodi van kuće. Ona se trudila da razume poslovne obaveze, odnosno kada je išao na nastupe i koncerte, ali njegova odsustva iz drugih razloga joj se ni malo nisu dopadala. Mislila je da će se te stvari srediti kada se rodi Tara, ali to se očigledno nije dogodilo", tvrdi izvor blizak bračnom paru i dodaje:

foto: PRINTSCREEN YT

"Pored svega Ana se trudila da bude što tolerantnija i da razume to što je često van kuće, ali dogodila se situacija koju nije želela da opravda i oprašta. A kap koja je prelila čašu bilo je kada je Ana saznala da će Stefanova bivša devojka biti u njegovom novom spotu za pesmu koju snima sa Ljupkom Stević. Kada je Ana čula da je i dotična Vida Savić na snimanju, odlučila je da "preseče" sve".

foto: PRINTSCREEN YT

"Njih dvoje su se ozbiljno posvađali i Rasta je napustio stan. Oni ne žive zajedno više od nedelju dana, što je Anu i navelo da podnese papire za razvod i stavi tačku na taj brak", rekao je dobro obavešten izvor za domaće medije.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.