NIJE KOME JE REČENO NEGO KOME JE SUĐENO! Oko ovih pesama su se naše pevačice svađale, a zamalo i TUKLE...
Foto: Printscreen

borba za hitove

NIJE KOME JE REČENO NEGO KOME JE SUĐENO! Oko ovih pesama su se naše pevačice svađale, a zamalo i TUKLE...

Ekspanzijom novih pevača i našim najpopularnijim pevačima je teško da ubodu hit

Objavljeno:

Kukavica

Prvi veliki hit naše najveće folk zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, pre svega je bila namenjena Vesni Zmijanac, koja je ovu pesmu odbila. Potom su je Marina i Futa ponudili Cecinoj bivšoj drugarici, Miri Škorić, da bi je i ona odbila. Na kraju je, kao što svi znamo, ova pesma je završila kod Cece i tako postala jedna od njenih najlepših pesama svih vremena.

foto: Dragana Udovičić

Vazduh koji dišem

Ova pesma, koju je takođe proslavila Ceca, prvobitno je bila pesma poslednje mis biše SFRJ, Slavice Tripunović Dajane. Ceca je na prvom albumu biše mis pevala prateće vokale, zajedno sa Jelenom Karleušom. Međutim, Ceci se ova balada toliko dopala da je zamolila Dajanu da joj je proda, što je ona i učinila. Da je nije Ceca otpevala, ko zna da li bismo ikada i čuli za ovu predivnu baladu.

foto: Printscreen Youtube

Moj lepi

Ovaj veliki hit Mine Kostić mnogo se dopao Ceci, ali je Marina ipak odlučila da ovu pesmu proda upravo Mini. Tada su kružile priče da se Ceca ozbiljno naljutila na Marinu jer je ova pesma završila kod njene manje poznate koleginice.

foto: Damir Dervišagić

Duga

Ova pesma koju je otpevala Romana Panić, odbile su Ceca i Viki Miljković, na čemu bi Romana trebala da im bude zahvalna, jer dugo pre toga ova bosanska pevačica nikako nije mogla da ubode kvalitetnu pesmu.

foto: Damir Dervišagić

Zora je

Nesumnjivo najveći hit Nede Ukraden, zahvaljujući kome je ona stekla vrtoglavu popularnost, odbio je pevač Zdravko Čolić.

foto: Marina Lopičić

Bili smo najlepši

Pesma sa kojom je Ana Nikolić 2009. godine nastupila na Beoviziji pisana je za Natašu Bekvalac, ali ona iz zdravstvenih razloga nije mogla tada da nastupi na festivalu.

foto: Nebojša Mandić

Januar

Ani je 2003. godine njena koleginica i drugarica Ceca prosledila pesmu Januar.

foto: Dragan Kadić

Incident i Šampione

I Ana Nikolić je odbijala hitove, te je tako odbila čak dva hita koja su postala poznata u interpretaciji njenih koleginica Tanje Savić, odnosno Seke Aleksić.

foto: Dragan Kadić

Kaligula i U tebe me ne diraj

I mala od skandala ume da bude darežljiva, te je pesmu Kaligula poklonila Bokiju 13, a pesmu U tebe me ne diraj Goci Tržan i Stefanu Petrušiću, sa kojom su na Grandovom festivalu osvojili treće mesto.

foto: Damir Dervišagić

Pozitivna

Ovaj hit Nataše Bekvalac Atelje trag je radio upravo za Jelenu Karleušu, ali je ona na kraju završila kod lepe Novosađanke.

foto: Dragan Kadić

Seksi robot

Ovu pesmu Mine Kostić Marina Tucaković je namenila Jeleni Karleuši, ali ju je nakraju ipak otpevala Mina Kostić.

foto: Zorana Jevtić

Bred Pit

I Severina je uspela da se ovajdi hitovima koje su odbijale njene manje popularne koleginice. Pesmu Bred Pit trebalo je da snimi Zvezda Granda, Rada Manojlović, ali je umesto nje ipak snimila pesmu Marakana.

foto: Printscreen

Uno momento

Nedavno je pevačica Milica Pavlović otkrila da se nije pronašla u ovom hitu, pa ju je prosledila svojim koleginicama Severini i Editi.

foto: Printscreen

Borba za hitove između pevača traje od kako postoji estrada. Ipak, mnogi se nisu pokajali što su pojedine pesme odbili i prosledili ih svojim kolegama, ali ima i onih koji sigurno jesu, a vi procenite u čijoj bi izvedbi pomenute pesme bile popularnije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.