OVAJ DOKTOR JE CECI NAPRAVIO SINA VELJKA: Arkan me je potpuno podržao! (FOTO)
Foto: Epa

bilo je baš briga šta ljudi pričaju

OVAJ DOKTOR JE CECI NAPRAVIO SINA VELJKA: Arkan me je potpuno podržao! (FOTO)

Nisu me interesovale predrasude koje su u to vreme vladale u Srbiji, a moj pokojni suprug me je apsolutno podržao, priča Ceca

Objavljeno:

Ražnatovićeva se sa samo 22 godine podvrgla procesu vantelesne oplodnje, koji je obavio najveći stručnjak iz te oblasti, dr Milenko Proročić.

Svetlana Ceca Ražnatović, iako je bila veoma mlada kad je postala majka, imala je problem da zatrudni. Ona se nije predavala i odustala od želje da suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu podari dete, pa se sa samo 22 godine podvrgla procesu vantelesne oplodnje.

Njen sin Veljko je začet veštačkim putem, a stvorio ga je najveći srpski stručnjak iz te oblasti, doktor Milenko Proročić, koji je svoj radni vek proveo u GAK „Narodni front“ i kao redovni profesor na Medicinskom fakultetu.

Inače, Ceca nikada nije krila da je pomoću medicine prvi put ostala u drugom stanju.

- Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam se opredelila za program vantelesne oplodnje u bolnici „Narodni front“ kod doktora Milenka Proročića, koji je izuzetan stručnjak. Nisu me interesovale predrasude koje su u to vreme vladale u Srbiji jer sam više od svega želela da dobijem dete. Moj pokojni suprug me je apsolutno podržao i učestvovao je sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro dece - ispričala je Ceca.

foto: Printskrin / Youtube / Radovan Džeko

Folk zvezda je dve godine nakon porođaja sa sinom Veljkom ponovo ostala trudna, i to prirodnim putem. Ceca se po drugi put ostvarila u ulozi majke 25. maja 1998. godine, kada je rodila ćerku Anastasiju.

Zamrznuto seme

Međutim, sve je šokirala informacija koja je pre nekoliko godina odjeknula u medijima da pevačica nakon smrti supruga želi da ostane trudna, i to navodno vantelesnom oplodnjom pomoću zamrznute semene tečnosti Željka Ražnatovića Arkana, što je ona demantovala.

foto: Nemanja Pančić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.