BIVŠA HARISOVA DEVOJKA ODLEPILA! RADI PRETE SMRĆU: Završićeš u najlonskoj kesi, rođeni otac te neće naći, Haris je SAMO MOJ!
Foto: Kurir

pravi horor

BIVŠA HARISOVA DEVOJKA ODLEPILA! RADI PRETE SMRĆU: Završićeš u najlonskoj kesi, rođeni otac te neće naći, Haris je SAMO MOJ!

Imam ljude koji te prate i znaju svaki tvoj korak! Makni se od Harisa, on je uvek bio samo moj, zapretila je pevačici bivša Berkovićeva devojka

Objavljeno:

Radi Manojlović prete smrću! Kako saznajemo, pevačica dobija poruke od bivše devojke svog dečka Harisa Berkovića, koja je tera da ga ostavi ukoliko želi da spase živu glavu! Uplašena folkerka je slučaj prijavila policiji.

Kurir Stars došao je do prepiske između Rade i javnosti anonimne devojke, koja joj je otvoreno pretila.

- Alo, završićeš u najlonskoj kesi! Jesi li me čula?! Bićeš uklonjena sa mape, da te ni rođeni tata neće pronaći - zapretila je bivša devojka pobednika „Zvezda Granda“, nakon čega je usledila još jedna poruka:

- Čuješ li me ili se samo praviš blesava? Kada ćeš shvatiti da je Haris uvek bio samo moj? Da si se sklonila od njega!

foto: Kurir

Manojlovićeva ju je tada upozorila da će je prijaviti policiji. Međutim, upozorenje nije urodilo plodom jer je devojka nastavila da joj piše.

- Imam ljude koji te prate i znaju svaki tvoj korak. Vodi računa šta pričaš! Umislila si da si mnogo bitna, a obična si pevaljka. Kako ću te spakovati, makni se od Harisa - vređala ju je ljubomorna devojka.

Tim povodom pozvali smo Radu.

foto: Printscreen/Instagram

- Naravno da sam uplašena, jer ne znam s kakvom osobom imam posla. Ali svašta sam preživela, pa ću i ovo. Žene umeju da budu mnogo ljubomorne i sujetne. Taj polusvet ne želim da komentarišem. Niko me neće razdvojiti od Harisa! - rekla nam je pevačica, koju ove pretnje nisu omele da nastavi vezu s kolegom, ali i uspešnu karijeru.

- Uživam, snimam nove pesme, uradila sam i fenomenalan spot u Mostaru. Srećna sam što me ljudi podržavaju - zaključila je Manojlovićeva.

(Espreso.co.rs/Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.