POGINUO ŽELJKO BEBEK! Vest koja je uznemirila sve u ex Jugoslaviji! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

stravična vest

POGINUO ŽELJKO BEBEK! Vest koja je uznemirila sve u ex Jugoslaviji! (VIDEO)

Na društvenim mrežama piše da je legendarni pevač poginuo na auto-putu kod Hamburga

Objavljeno: 11:07h

Vest o smrti Željka Bebeka, legendarnog pevača "Bijelog dugmeta" poput vatrene stihije proširila se društvenim mrežama i nekim medijskim portalima u regionu.

"Stravična nesreća na auto-putu kod Hamburga, stradala zvijezda Balkana", bili su neki od naslova, ljudi su već počeli da oplakuju pevačku ikonu, ali informacije o njegovoj smrti su se, na sreću, pokazale lažnim.

foto: Damir Dervišagić

"Pročitao sam i ja da sam mrtav, ali evo me živog i zdravog, u subotu sam održao fenomenalan koncert pokraj Čakovca i ne fali mi ni dlaka s glave. Moja ekipa i ja pokušavamo da kontaktiramo medije koji su to objavili da se ne bi nastavilo širenje dezinformacija, ali za sada nemamo uspeha jer je reč o nekim nepoznatim portalima i ne možemo da dođemo do njih. Ne znam odakle takve informacije, niti kome to ide u prilog", kazao je Željko Bebek za "Expressmag.ba" i napomenuo kako su ga zbog širenja lažnih vesti zvale već desetine osoba da provere da li je živ jer jednostavno nisu mogli da veruju šta su čuli.

Nije jasno ni samom Bebeku, a da nije reč o grešci nego o smišljenom činu vidi se i po tome što u vesti piše da je "do nesreće došlo kad je pevač zaspao za volanom, nakon čega je došlo do lančanog sudara u kojem je poginuo i Bebekov menadžer".

Onima malo bolje upućenim, sadržaj vesti je od početka bio sumnjiv jer je u vreme dok je navodno bio mrtav, dakle u nedelju nakon podneva, Bebek na svojoj službenoj stranici na Fejsbuku objavio fotografije sa subotnjeg koncerta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.