RACIJA PREKINULA BUBAMARIN NASTUP: Policija tražila drogu kod Dare, A ONDA JE NASTAO TAJAC! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

neiskusna dara

RACIJA PREKINULA BUBAMARIN NASTUP: Policija tražila drogu kod Dare, A ONDA JE NASTAO TAJAC! (FOTO)

Pretresli su joj torbicu, a ona je ostala nema!

Objavljeno:

Inspektori prekinuli Bubamarin koncert i pretresli sve goste, pa i pevačicu, u čijoj torbi su tražili narkotike.

Dara Bubamara bila je prinuđena da prekine svoj nastup nakon što je u jedan beogradski klub, gde je pevala, upala policija i izvršila pretres!

foto: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Inspektori nisu poštedeli ni folkerku, pa je i ona, kao i svi gosti, morala da preda svoju torbicu na pregled. Srećom, kod nje nije pronađeno ništa sumnjivo.

- Tokom racije nastao je tajac. Dara je odložila mikrofon i stala u red za pretres. Bila je prilično uznemirena, iako je znala da je čista. Bilo joj je neprijatno jer su joj prekinuli nastup. Dala je policajcu svoju torbicu i našalila se s njim, rekavši mu da tu neće ništa naći osim novčanika, parfema i ključeva - priča naš izvor s lica mesta i dodaje da folkerka nije navikla da joj policija upada na nastup.

foto: VLADIMIR ŠPORČIĆ

- Dara nema iskustvo s tim, u tim situacijama ne zna kako da se ponaša. Nikad nije imala dodir s drogom, ali uvek se plašila da joj neko nešto ne podmetne. Tako je i preksinoć samo ponavljala: „Kakav sam baksuz. Neko će mi nešto uvaliti, izbiće skandal, a ja ni kriva ni dužna.“ Srećom, sve se završilo dobro, Bubamara je nastavila da peva i napravila pravi spektakl na bini - kaže naš izvor.

Nakon toga, pevačica nam je rekla da joj je drago što su policajci bili na nastupu jer se pored njih oseća sigurno.

foto: VLADIMIR ŠPORČIĆ

- Drago mi je kad policija dođe na nastup jer sam onda i ja bezbedna. Svašta se dešava po klubovima, a kad uniformisana lica dođu, onda sam mirnija. Možda ljudima nije prijatno kada vide kordon policije ispred kluba, ali ti ljudi rade svoj posao. Na sreću, nikad nisam doživela neprijatnost - rekla je Bubamara za Kurir.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.