Pre 11 godina njih 3 su bile glavne u srpskom Idolu, a evo šta rade danas! Br. 2 je prelepa! (FOTO)

Tanja, Aleksandra i Milica

Pre 11 godina njih 3 su bile glavne u srpskom Idolu, a evo šta rade danas! Br. 2 je prelepa! (FOTO)

Godine 2004. održano je prvo muzičko takmičenje "Idol" na našim prostorima. Skoro 12 godina kasnije, proveravamo gde su sada učesnice te popularne emisije
Objavljeno: 18:55h

Učesnice prvog muzičkog takmičenja na našim prostorima "Idol", 2004. godine bile su miljenice publike. Njihove glasovne mogućnosti očaravale su mnoge gledaoce kraj malih ekrana koji su budno pratili, kako njihov javni, tako i privatni život. Slabe na loše momke: Ove pevačice su bile s kontroverznim biznismenima! (FOTO) Danas, skoro 11 godina kasnije, proveravamo gde su i čime se bave ove devojke. Ko se, bre, porodio? Srpske mame posle trudnoće izgledaju bolje nego ikada! 1. Tatjana Đorđević Tatjana je počela da se bavi muzikom još kao dete. Pored "Idola", Tatjana je bila rado viđena učesnica i drugih emisija ovog tipa.

Printscreen/ YouTube/ Tatjana Djordjevic Official

Nakon uspešnog učestvovanja u velikom broju muzičkih emisija, Tatjana od 2006. godine postaje članica beogradske rok grupe "Strip".

Tatjana se danas ne preziva više Đorđević, već Canik. Udala se za čoveka koji je poreklom iz Turske, te sada živi na relaciji Srbija-Turska.

Iako ova lepotica nije iskoristila svojih 5 minuta slave, po njenim slikama na Fejsbuku možemo zaključiti da i nije neka šteta. Deluje kao da živi život punim plućima.

Bivša učesnica "Idola" zaista ume da uživa!

A pored toga je i ponosna tetka!

2. Aleksandra Radosavljević

Kada je u finalu "Idola" umesto pobede osvojila drugo mesto, Aleksandra je rasplakala svoj Leskovac.

Aleksandra je te davne 2004. godine imala samo 16 godina, glas s kojim je mogla da radi šta je htela, neverovatan talenat i silne nagrade sa muzičkih festivala. Ipak, pobedu je odnela Cveta Majtanović.

by Jelena Radosavljevic

Posted by Aleksandra Radosavljevic on Friday, February 5, 2010

Aleksandra se 2006. godine preselila u Beograd i upisala na Filološki fakultet na kom je sada već i završila italijanski jezik.

Dear friends, check out our interview about upcoming EP ^^Bacite pogled <3http://www.youtube.com/watch?v=brKJLKFpJ00 <3 <3 <3

Posted by Aleksandra Radosavljevic on Sunday, November 25, 2012

Nakon Idola, Aleksandra je nastavila da se bavi muzikom uprkos tome što je svesna da je život od muzike u Srbiji, ukoliko ne pevate narodnjake, nemoguć.

Trenutno je angažovana na razlicitim pop-elektro-metal projektima, ali peva i po klubovima kako bi mogla i da živi od onoga što voli da radi.

Složićete se da se Aleksandra za sve ove godine i nije puno promenila. I dalje je vesela i maksimalno opičena mlada devojka! Luđa i slađa no ikad! Šta 10 godina kasnije radi i kako izgleda pobednica prvog srpskog Idola? 3. Milica Marjanović Kada se pojavila prvi put u "Idolu" Milica je imala samo 18 godina, međutim, to je nije sprečilo da uđe među 10 najboljih na ovom takmičenju.

Iako se Milica nadala pobedi na ovom takmičenju, na našu veliku žalost sreća joj se ipak nije osmehnula. Da je pobedila, sa njenim očaravajućim glasom, možda bismo je sada već gledali negde na MTV-ju.

Ova prelepa Nišlijka završila je psihologiju na Filozofskom fakultetu u svom rodnom gradu, ali i bez obzira na to, ona nikada nije prestala da peva.

Danas se Milica još uvek bavi muzikom, ali više kao hobijem nego kao ozbiljnom profesijom. Ona svira po klubovima, u intimnim atmosferama, i to radi odlično. Poslušate kako to zvuči.

4 Cveta Majtanović

Printscreen/ YouTube/ zvrndoving

Cveta je bila pobednica prvog srpskog muzičkog takmičenja "Idol". Odmah nakon pobede ova luckasta Novosađanka se povukla sa muzičke scene.

Nakon pobede je snimila uspešan singl "Nisam ista" koji je proglašen hitom godine. Nakon toga objavila je i jedan muzički album pod nazivom "Pogledaj u sutra".

Cveta se proteklih godina isključivo bavila medijima, bilo angažmanom u različitim medijskim projektima bilo pisanjem naučnih radova na temu medija.

Cvetina promena nije samo profesionalne prirode. Svi je pamtimo kao harizmatičnu bucku s cvikerima, ali Cveta je danas prava zavodnica.

Sa svojim pratiocima na Instagram profilu Cveta redovno deli fotografije na kojim je i više nego očigledno da se dobro zabavlja.

Bivša pevačica je uvek nasmejana, vesela i okružena prijateljima. Svako bi poželeo da se druži s njom! Najveći raskol u istoriji Ex YU roka! Kako je Bregović ispalio Bebeka i uništio pravo Dugme? 5. Ivana Martinović Kada se pojavila u "Idolu" Ivana je bila jedna od najstarijih učesnica - imala je punih 26 godina, tako da možemo reći da je relativno kasno uplovila u muzičke vode.

Iste godine, 2004. Ivana se pojavila i na poznatom muzičkom festivalu "Sunčane skale".

Ivana se dosta bavila muzikom i posle "Idola". Doduše, najviše je svirala po klubovima, a nešto manje je radila na svojoj solističkoj karijeri.

Iako Ivanu svi pamtimo iz "Idola" kao plavušu, ona je sada potpuno drugačija osoba. Promenila je boju kose zbog čega izgleda još lepše.

Pored toga, Ivana je postala i mama, te joj uloga pevačice više nije jedina koju ima.

PAZITE SE, OPASNI SMO , I NE PREDAJEMO SE TAKO LAKO .....

Posted by Ivana Popovićka Martinovic on Monday, January 19, 2015

Bez obzira da li su u muzičkim vodama ili ne, svaka od ovih fenomenalnih vokalistkinja je ipak našla svoj životni put što je, na kraju krajeva, jedino i važno. (Espreso.co.rs)















Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.