NEĆE DA POSETI OCA NA SAMRTI! Sinanov sin koji je u zatvoru ne želi da ga vidi, a da li je u pravu?! (FOTO)
Foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

bori se za život

NEĆE DA POSETI OCA NA SAMRTI! Sinanov sin koji je u zatvoru ne želi da ga vidi, a da li je u pravu?! (FOTO)

Sinan je nedavno ispričao da je na pokojnog Dragoljuba gledao kao na svoje dete, pa da zbog toga nikako ne može da oprosti Rašidu njegovu smrt

Objavljeno:

OVO JE DARIN NOVI DEČKO U KOGA JE ZALJUBLJENA KAO BLESAVA: On je bivši košarkaš Partizana i baš je tip za BUBAMARU!

Rašid Sakić zvani Ćelo, sin teško bolesnog Sinana Sakića, nije ni tražio da vidi oca. Naslednik folk pevača trenutno robija u Padinskoj skeli zbog ubistva i ne namerava da podnese zahtev upravi zatvora da mu se omogući da poseti Sinana, koji se leči u Tuzli.

Mada na ovu molbu ima zakonsko pravo, Sinanov sin je povređen što ga je otac za sve ove godine samo jednom posetio u zatvoru.

Do porodičnog razdora i svađe došlo je pre 15 godina, kad je Rašid u Loznici ubio svog prijatelja Dragoljuba Despotovića, koga je Sinan gledao kao svoje dete.

- Rašidu je teško palo kada je u novinama pročitao da mu je otac u teškom stanju i da se bori za život. Ipak, pošto godinama ne razgovaraju, rekao je ostalim zatvorenicima da neće pitati upravnika da mu dozvoli da se oprosti s njim. Pozvao je nekoliko rođaka da se detaljnije raspita o Sinanovom zdravlju i to je sve - otkriva dobro obavešten izvor.

On dodaje da se Rašid plaši reakcije svoje porodice, pošto ni sa majkom Sabinom nije u dobrim odnosima.

foto: Damir Dervišagić

- Majka ga je takođe samo jednom obišla u zatvoru. Rašidu je frka da se pojavi pred svima njima posle svega, plaši se i šta bi mu rekli, da li bi ga prihvatili, oterali... Zato nije ni podneo zahtev da mu odobre posetu Sinanu. Njemu u aprilu 2018. ističe zatvorska kazna, pa postoji šansa da bi mu izašli u susret da je zatražio da vidi oca - dodaje izvor.

Sinan je nedavno ispričao da je na pokojnog Dragoljuba gledao kao na svoje dete, pa da zbog toga nikako ne može da oprosti Rašidu njegovu smrt.

- Nisam odmah otišao da posetim Rašida u zatvoru. Bio sam povređen. Kako je moglo da dođe do takve situacije između njih dvojice? Spavali su zajedno. Rekao sam: "Ni u snu ne idem u zatvor." Ipak, jednom u životu sam otišao kod njega u posetu. Kazao sam mu: "Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo. Svako neka nosi svoj teret. Poslaću ti šta treba, ali više neću da dolazim" - otkrio je jednom prilikom Sinan.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.