ANA NIKOLIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE POROĐAJA! Fanovi zgranuti njenim izgledom, a šta vi kažete? (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

uvek je lepa

ANA NIKOLIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE POROĐAJA! Fanovi zgranuti njenim izgledom, a šta vi kažete? (VIDEO)

Ana se znatno se ugojila tokom trudnoće, i i malo promenila svoj izgled, a otkako je izašla iz porodilišta nije je bilo puno u javnosti.

Objavljeno:

OVO JE DARIN NOVI DEČKO U KOGA JE ZALJUBLJENA KAO BLESAVA: On je bivši košarkaš Partizana i baš je tip za BUBAMARU!

Pevačica Ana Nikolić se porodila 3. avgusta i na svet donela ćerku Taru. Ona i Rasta uživaju u roditeljstvu. Ana se znatno se ugojila tokom trudnoće, i i malo promenila svoj izgled, a otkako je izašla iz porodilišta nije je bilo puno u javnosti.

Ana je uprkos tome iz porodilišta izašla presrećna jer je konačno postala majka, a posle pauze u medijima oglasila se na Instagramu, gde je objavila snimak itz crkvre, verovatno povodom praznika svete Petke.

Ani je glava na snimku umotana maramom sa printom leoparda, a kao što možete da vidite, u međuvremenu nije puno izgubila na kilaži.

- Svima koji danas slave Sv.Petku neka je srecna slava!Mali delic prelepe liturgije koju je sluzio Vladika Antonije...u hramu Sv.Petke na Čukarici! Posebno sam ponosna na svog brata koji je danas bio kum i domacin ovog hrama! Preponosna sam i srce mi je puno! - napisala je Ana ispod snimka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.