ANABELA DOBILA PRETEĆU PORUKU OD SLOBINE ŽENE! Preduzima vanredne mere, ćerku VODI IZ ZEMLJE! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

pevačica strahuje

ANABELA DOBILA PRETEĆU PORUKU OD SLOBINE ŽENE! Preduzima vanredne mere, ćerku VODI IZ ZEMLJE! (FOTO)

Nakon što joj je Slobina žena poručila da se pripazi, pevačica je zabrinuta za bezbednost svoje dece

Objavljeno:

Anabela Atijas uplašena je za bezbednost svoje porodice nakon pretnji koje je dobila od žene Slobe Radanovića, Kristine Kije Kockar, zbog čega je rešila da ćerke Ninu (12) i Blankicu (4) privremeno preseli u Bosnu!

Popularna pevačica poslednjih nedelja na meti je oštrih kritika i osuda zbog ćerke Lune, koja je u vezi sa oženjenim pevačem, zbog čega danima nema mira. Anabela je uverena da su navodni fanovi koji štite stjuardesu u stvari Kija i njeni prijatelji, a zbog sadržine poruke veoma je uznemirena.

foto: Damir Dervišagić

Zbog toga je pevačica, nakon razmišljanja i konsultovanja sa suprugom Andrejom, a nakon što je slučaj prijavila policiji, odlučila da njihovu zajedničku ćerku Blanku i ćerku iz braka sa Gagijem Ðoganijem, Ninu, skloni iz Srbije.

- Anabela je mnogo uplašena. Uznemirena je, ne može noću da spava, stalno se sekira. Prestravljena je zbog pretnji, niste svesni kakve su to poruke koje je dobijala poslednjih mesec dana. I ćerkice osećaju da nešto nije u redu, vrlo su bliske s mamom i vide da nešto ne štima. Zbog uznemirenosti Anabela ne može u potpunosti da im se posveti. Stalno razmišlja kako da ih zaštiti - počinje izvor blizak pevačici i dodaje da je, nakon razgovora sa suprugom, našla privremeno rešenje.

- Anabelin muž u Sarajevu ima stan i mnogo rodbine, pa će devojčice neko vreme boraviti tamo. Takođe, Anabela ima rođenu sestru Aidu u tom gradu. I ona je voljna da pazi na devojčice samo da olakša Anabeli - kaže izvor blizak pevačici.

Atraktivna pevačica nedavno je dobila pretnje od Kije Kockar, koja joj je poručila da se pripazi i da ne zna s kim se kači, zbog čega je Atijasova rešila da je tuži i protiv nje podnese krivičnu prijavu.

foto: Filip Plavčić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.