KAKVA JE PA OVO UCENA? Tamaru Đurić ucenju sa 50.000 evra zbog objavljivanja njenih GOLIH fotki - a šta je to što do sada nismo videli???
Foto: Stefan Jokić

presmešno

KAKVA JE PA OVO UCENA? Tamaru Đurić ucenju sa 50.000 evra zbog objavljivanja njenih GOLIH fotki - a šta je to što do sada nismo videli???

Nakon što joj se pre nekoliko meseci desio peh u Turskoj, gde se odmarala sa prijateljima, ali i skandal na Zlatiboru ovog vikenda, kada joj je pijana devojka upala u apartman sa namerom da je pretuče, sada je usledio još veći udarac

Objavljeno:

Tamari Đurić godina koja je na izmaku definitivno nije išla na ruku. Naime, u javnost su procurile njene gole fotke.

"Tamara je pre dve nedelje izašla sa prijateljicama u jedan beogradski klub. Kada su krenule kući, primetila je da joj nema drugog mobilnog telefona. Vlasnici kluba, njeni prijatelji, angažovali su članove obezbeđenja da pretraže svaki kutak, međutim, to je bilo bezuspešno. Tamara se pomirila sa činjenicom da je ostala bez mobilnog", otkriva izvor i dodaje da je istog dana pozvala korisnički servis i ugasila taj broj telefona. Ipak, njen najveći strah odnosio se na sadržaj koji je neko mogao da iskoristi.

foto: Damir Dervišagić

"Nakon pet dana Tamara je dobila poziv na drugi broj telefona, koji već godinama koristi. Ženska osoba saopštila joj je da je navodno pronašla njen mobilni, ali da će joj ga predati samo ako Tamara plati određenu sumu novca. Poludela je, jer joj nije padalo na pamet da bude žrtva ucene. Rekla je da nema šta da krije i da ne želi da se potresa i spustila slušalicu. Međutim, pozivi su se nastavili sa ozbiljnim pretnjama. Svi dobro znaju da Tamara puno zarađuje i nepoznata devojka je svakodnevno kontaktirala sa njom i tražila novac", otkriva izvor blizak starleti i dodaje da, pored fotografija, postoje i kompromitujući snimci koje je Tamara očigledno slala svom dečku.

foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

"Iako je bila tako jaka kada je nepoznata devojka kontaktirala sa njom, Tamari nije svejedno jer ne želi da sve fotografije i video-snimci izađu u javnost. Ipak, kako se ona i sama svakodnevno fotografiše za društvene mreže u provokativnim pozama, možete zamisliti šta je još imala u telefonu", kaže obavešten izvor.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.