JOŠ JEDNA DOZA SELFI KATASTROFA! I, mi na estradi ILUMINATE za trku imamo! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

idemo opet

JOŠ JEDNA DOZA SELFI KATASTROFA! I, mi na estradi ILUMINATE za trku imamo! (FOTO)

Iz UGLA “običnog” posmatrača!

Objavljeno:

Omiljena trendseterka Snežana Dakić se “preporodila” nakon razvoda. Izgleda mlađe, izazovnije i ako ovom fotkom ne izazove bivšeg muža da joj se vrati, onda će garant dobiti ponudu da radi reklamu degustacije nekog brenda koji proizvodi bezalkoholna pića. Sneki za svaku pohvalu što imaš prirodne obrve, i što nisi pribegla (u)Trendu iscrtavanja japansko-kineske metode.

foto: Printscreen Instagram

Ko bi rekao da vlasnica hita “ Želeo si sina, dobio si ćer Ljutiš se na Boga, kažeš, nije fer ” šalje preko instagrama SUBLIMINARNU poruku. Ovim preklopom skrivanja jednog oka i bojom karmina koji je bio trendy 1992.godine na Šumadijskom Saboru,i ove prekopčanosti do grla kao da poručuje -“Više neću biti scenografija koja sedi u Zvezdama Granda”.

foto: Printscreen Instagram

Milošu Bikoviću baš prija karijera u RUSIJI. Pa je izgleda rešio da sruši sve sovjetske tabue ovom fotkom na Instagramu. Ako može Dima Bilan da vrcka pred Putinom u konzervativnoj bratskoj federaciji, može i Biković kao Madonna da prekrije grudi u spotu Vogue. Strike A Pose glumče sve je to umetnost.

foto: Printscreen Instagram

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.