ŽIVOTNA PRIČA TIJANE AJFON: Otac mi je bio jako STROG, zbog njega sam postala to što jesam! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Iskren intervju

ŽIVOTNA PRIČA TIJANE AJFON: Otac mi je bio jako STROG, zbog njega sam postala to što jesam! (VIDEO)

Na štandu Espresa, odnosno AMG, juče je na sajmu medija vladao haos kada se pojavila Tijana Ajfon. Iskoristili smo priliku da s njom popričamo na neke skroz drugačije teme od onih na koje ste navikli

Objavljeno:

Zbog nedostatka hrabrosti starijih posetilaca, a nedostatka godina kod onih drugih, mi smo seli i zaigrali šah sa Tijanom uz brdo pitanja, a tek i kakvih odgovora.

Za početak pričali smo o tome koliko je teško da neko kao ona, ko živi od izgleda, da se sprema svaki dan, svaki sat, svaki minut. Da uvek bude tip-top.

- Kao što tebi nekad dosadi da kucaš vesti, tako i meni nekad dosadi da se spremam. i mene smara da čak i kada idem do prodavnice moram ful da se montiram. Nekad uživam u svemu tome, a nekad ne, rekla je tijana i nastavila:

- Ako se ujutru probudim i sama sebi sam lepa, napravim brdo slika za crne dane.

Čekaj, znači imaš selfi štek?

- Imam neke slike u telefonu od pre godinu dana koje sad objavim kad mi je bezveze dan.

foto: Printscreen

S obzirom da možda neki čitaoci nisu upućeni, ali pre godinu dana Tijana je našu novinarku spremala da bude starleta pod nazivom Natalija Dubai (sve o tom iskustvu možete pročitati OVDE), morali smo da je pitamo kako ona reaguje na brdo poruka od muškaraca koji zarpaju devojkama inboks.

- Hoćeš da vidiš poruke u mom telefonu? Mislim i pre sam ja dobijala poruke, ali sada mi je to smešno. Naročito kada pošalju sliku, pa šta sad ja kao nikad nisam to videla pa treba da se iznenadim "Jao koliki ti je"...

Pa jel mu odgovoriš nešto?

- Ne, čim odgovoriš znači da te je privuklo, ja čak ni ne uđem u poruku da on vidi da sam je otvorila.

Da li postoji šansa da te neko osvoji samo porukom?

- Nema šanse. Nikad me niko tako nije privukao.Da nekoga upoznam preko interneta...Eventualno da se upoznamo tako što ga moja drugarica poznaje, ali ovako da ja ne znam ko je šta je, ma pali.

Gde si sad ti u ovoj turi rijalitija?

- Mi smo to prerasli! Treba dati šansu drugim ljudima. Ja sada kad bih ušla, ne bih ušla da se takmičim, ušla bih na jedan dan, postavila zadatke, islikala se i otišla.

foto: Printscreen

Kada bi ušla sada 1 dan u Zadrugu, šta bi uradila?

- U svakom rijalitiju postoji po neko kome bi nešto rekla.To je Beograd u rijalitiju. Ljudi koji su sa sela oni ne kapiraju šta se dešava, bukvalno je sva beogradska priča smeštena u rijaliti. Često pomislim "Jao kako bih ti sada ja odgovorila i rekla", ali dobro...

Šta misliš o ljubavnim vezama u rijalitiju?

- Ja sam uvek bila u nesrećnim ljubavima u rijalitiju, ali verujem da sve to puca kada izađu. Džaba troše svoje vreme na druge umesto da prezentuju sebe. Evo ja da sam na mestu ove male Đogaj, sređivala bih se, prala bih kosu, šminkala se - pokaži da si ti modna blogerka, a ne ti si kao zaljubljena klinka sa masnom kosom u njegovom duksu i trenerci bleji ceo dan.Jako je skup minut na televiziji i treba iskoristiti svaki minut i svaki trenutak, ja kad njih vidim pomislim da su na nekoj vikendici.Mnogo greše ako misle da se tako postaje neko i nešto, tako se ne postaje ništa, rekla je Tijana o mladoj Luni i dodala:

- Pitanje je da li bi se znalo za nju da joj mama nije ta i ta, otac taj i taj, Ja najviše mrzim te ćerke i sinove, devojke od tog i tog. Kao šta si ti? Ja sam bivši muž...Evo ja sam bila sa jednim pevačem dve godine, nikada nisam dozvolila da me neko slika sa njim jer nisam htela da budem "njegova devojka", već ja da budem neko i nešto, a on da bude moj dečko...

S obzirom da je naš štand bio pun dece koja su čekala u redu da se slikaju sa Tijanom, prosto se nametnulo pitanje kako je njoj bilo u školi:

- Veruj mi, kada svi kažu kako bi se vratili u školu, ja u životu ne bih. Ja da mogu stavila bih tačku sada i da uvek imam 25 godina , bila bih najsrećnija na svetu.

foto: Printscreen

Kada smo shvatili da želi decu i porodicu jednog dana, pitali smo je i s obzirom na ono čime se ona bavi, kako bi vaspitala svoju ćerku? Kakva bi Tijana bila kao majka?

- Šta da ti kažem, meni je moja majka sve dozvoljavala, a tata je bio taj koji mi nije dao ništa. Sve ovo što ja sada radim i što sam ovako slobodna, za sve to krivim njega! Verujte mi, ja nisam smela iz kuće da izađem. Ne mogu ja svom detetu, bilo muško ili žensko kada želi da se istetovira ja kažem " ne može", a pogleda mene išaranu ili da napumpa usta. Sve ću dozvoliti u granicama normale. Mene da je otac puštao da izlazim i to, ja bih sada verovatno bila normalna devojka. Imala sam ja prelep život da se razumemo, ja sam dete sa sela. Nikada neću dozvoliti da se moje dete muči kao što sam se ja mučila da bi došla do auta do onog do ovog...

Kako vidi svoje venčanje i budućnost, ali i mnoge druge stvari u životu pogledajte u celom intervju na linku ispod.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.