PALO POMIRENJE! Miro, da li ti je Ceca branila da se družiš s Karleušom?!
Foto: Printscreen Youtube

Izglađeni odnosi

PALO POMIRENJE! Miro, da li ti je Ceca branila da se družiš s Karleušom?!

Odnosi ljubavi i mržnje na estradi uvek su aktuelni. Ovoga puta glavni akteri su ni manje ni više nego dugogodišnje ljute rivalke Mira Škorić i Jelena Karleuša

Objavljeno:

Svima nam je dobro poznat trougao Mira škorić-Ceca-Jelena Karleuša. Dok je Karleuša napadala, Ceca ćutala, Mira je kao dobar prijatelj branila.

Ipak, ništa nije večno, pa ni prijateljstvo i rat. Ispostavilo se da je naša pop diva pokazala da je iznad svih sukoba koje je imala sa svojom koleginicom zbog Cece i našla joj se u najtežim trenucima kad je izgubila majku, dok joj njena dugogodišnja prijateljica nije ni saučešće izjavila.

foto: Nemanja Pančić

Karleuša je nedavno izjavila da je Mira veliki pevač koji je godinama bio u senci drugih zbog manjka ambicije, ali da je šou TLZP, u kome je Mira Škorić učesnik, odličan potez jer će tu pokazati svoje talente, što će joj pomoći da se na velika vrata vrati na scenu.

foto: Printscreen Prva tv

Dokaz njihove trenutne ljubavi je i fotografija sa snimanja Zvezdi Granda, koju je Mira objavila na svom Instagram profilu. Na njoj su donedavno ljute rivalke zagrljene i sa osmehom.

Snimanje ? #miraskoric #zvezdegranda #jelenakarleusa #belgrade #tlzp4 #otkacisamnomdoludila #revolution

Објава коју дели Mira Skoric (@miraskoricofficial) дана

Da li je jedna od najvećih balkanskih zvezda do sad uticala na svoju dugogodišnju prijateljicu da bude u ratu s "malom od skandala", prosudite sami.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.