SKANDALOZNO: Ćazim čekao da ova PEVAČICA poraste i da je strpa u svoj HAREM! Pogledajte koga je pikirao OVOG PUTA! (FOTO)
Foto: preentscreen, instagram

romansa na pomolu

SKANDALOZNO: Ćazim čekao da ova PEVAČICA poraste i da je strpa u svoj HAREM! Pogledajte koga je pikirao OVOG PUTA! (FOTO)

Ćazim Osmani nikako da se okane srpskih pevačica, a boga mi ni one njega. Kakva je to tajna veza između kontroverznog albanskog biznismena i srpskih pevačica

Objavljeno:

Na društvenim mrežama je sve transparentno, a redakciji Espresa ništa ne može da promakne. Naime, Albanski biznismen koji je poznat po tome da osvaja srca srpskih pevačica, izgleda da se nameračio na još jednu.

foto: prinscreen instagram

Lajkovao je sliku mlađane Sare Jo, poznate mlade (gle čuda!) pevačice, koja se takmičila u muzičkom šouu Prvi glas Srbije, odakle je i krenula da gradi svoju karijeru.

Da li je ovo samo potez kontroverznog biznismena kojim želi da skrene Sarinu pažnju na sebe ili postoji neka tajna veza, saznaćemo uskoro.

Podsetimo se, Ćazima Osmanija je javnost spajala sa Anom Nikolić, Natašom Bekvalac, pa i sa Jelenom Vučković, ćerkom Goce Božinovske. Saro, dobro došla u klub!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.