KARLEUŠA KRENULA U OZBILJAN NAPAD: Severina je kučka, a mladi nikako ne trebaju da...
Foto: Instagram

rat se nastavlja

KARLEUŠA KRENULA U OZBILJAN NAPAD: Severina je kučka, a mladi nikako ne trebaju da...

Rat dve pop dive ne jenjava. Karleusa nastavlja da napada

Objavljeno:

Jelena Karleuša ponovo je prozvala Severinu Kojić - pevačica je ovog puta za koleginicu rekla da je kučka!

Rat dve pop zvezde nastavljen je u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, nakon što je Leon, koji inače ima duet sa Seve, završio svoju imitaciju Kendrika Lamara.

„Mala od skandala“ bila je oduševljena i savetovala mu je da nastavi karijeru kao hiphoper, a ne da peva s njenom ljutom protivnicom Severinom.

foto: karleusa.com

- Leone, ovo je tvoj fazon. Ti ovo moraš da guraš i dalje. Ja pratim to što si ti počeo da radiš. That bitch Severina. Man, that‘s not your shit. This is your shit, you have to do it. This is. Hip-hop is your shit, ok? Keep on doing it! (Ta kučka Severina nije tvoj fazon. Ovo je tvoj stil, moraš to da guraš. To je to. Hip-hop je tvoj fazon. Nastavi to da radiš!) - rekla mu je ona, a Leon se nasmejao i kazao da je razume.

foto: prinscreen/youtube

Sukob između Seve i Jelene traje već godinama. Kojićka je pred koncert Saše Matića rekla da nema pojma ko je Jelena i da joj ne pada na pamet da zbog nje žuri s tonskom probom, a Karleuša joj je uzvratila u „Zvezdama Granda“ rekavši da smo svi videli kako Severina glumi i to baš kad je tajanstveni član žirija bio Severinin svekar Dragan Kojić Keba.

Netrpeljivost je kulminirala kad je Karleuša planirala duet sa MC Sajsi, ali ju je Seve pretekla. Jelena je tada javno prozivala koleginicu putem društvenih mreža:

foto: Youtube prinscreen

- I dalje ne verujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo vrlo sramota da nešto što drugi najavljuju mesecima predstavim kao svoju ideju. Svakako, šta očekivati od žene koja onako loše puši.

Međutim, „mala od skandala“ je ponovo potkačila Seve, kada su u istom gradu imale nastupe:

- Hvala vam svima što ste došli u ovako velikom broju. Ko nije mogao da uđe, slobodno neka ide kod Severine, tamo ima mesta - rekla je pevačica.

foto: glossy.rs

Javno obećala SKINUĆU SE SKROZ GOLA!

JK je koleginicu Anu Bekutu posavetovala da bude seksi na svom koncertu i otkrila da će ona, kad bude u njenim godinama, i dalje biti provokativna.

foto: Kurir

- Rekla sam joj da bude seksi, ali ne u mom stilu, nego elegantno seksi. Mada, ja ću u njenim godinama da se i dalje oblačim ovako. Biću baba u trikou! Volim da budem gola, da se tako oblačim. A jednog dana ću verovatno doći skroz gola, bez ičega na sebi, i bez šminke. Reći ću vam: „Slikajte me i ubijte me!“ - kroz smeh je rekla JK i dodala da bi Viki Miljković najteže palo da je vidi obnaženu: - Viki ne bi bilo dobro da me vidi takvu. Ja sam jaka riba i ona to zna!

Ostaje nam samo da čekamo reakciju srpske snajke na novu opasku njene ljute rivalke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.