SADA JE BOMBETINA DOK JE SA FILIPOM U VEZI: Kako je PRIJA izgledala dok je bila sa nekim BIVŠIM FRAJERIMA (FOTO)
Foto: Facebook

kakva promena!

SADA JE BOMBETINA DOK JE SA FILIPOM U VEZI: Kako je PRIJA izgledala dok je bila sa nekim BIVŠIM FRAJERIMA (FOTO)

Aleksandra Prijović danas važi za jednu od najtraženijih pevačica

Objavljeno:

O njenom stajlingu brine čitav tim naših dežurnih kreatora koji kada ne sarađuju sa njom, slatko je ispljuju, ali o tome drugom prilikom. Ovako je izgledala Prija pre veze sa sinom našeg najpoznatijeg tenisera.

Na samom početku takmičenja u Zvezdama Granda, Aleksandra je bila devojka iz komšiluka prosečnog izgleda, a jedina pohvala je bila da ima odličan glas na kom mora još da radi. Na prvim takmičenjima njena energija kao da je bila u zaleđu, pa se činilo da nikada neće napraviti estradnu karijeru, i stapala se sa većinom takmičarki koje su vremenom pale u zaborav.

foto: Facebook

Vremenom se trudila da makar preko poznatijih kolega tada dospe do sedme sile i tako sebi obezbedi delić popularnosti, sa tada mega popularnim Amar Giletom a kasnije i sa Ljubom Perućicom.

foto: Facebook

Koliko je i da li je Filip Živojinović dobro uticao na razvojni put Aleksandre Prijović od apa drapa stila ove pevačice do skoro pa prave estradne dive, slika sve govori.

foto: Facebook

Uporedite Prijovićevu sa početka karijere i ovu danas i videćete evoluciju i njenog pevanja “kroz nos” zbog čega su je iz žirija redovno kritikovali, i današnjeg izgleda i pevanja kada je potpuno nova osoba sa visokobudžetnim spotovima.

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.