OTKRIVENA ISTINA O NAVODNOM GLAMURU ESTRADE: Zbog ovog teksta sve ZVEZDE bivše Juge su se uhvatile za glavu! Od njih više zarađuju mesari...
Foto: Printscreen

haos

OTKRIVENA ISTINA O NAVODNOM GLAMURU ESTRADE: Zbog ovog teksta sve ZVEZDE bivše Juge su se uhvatile za glavu! Od njih više zarađuju mesari...

Nije sve kao što se čini

Objavljeno:

Prema svedočanstvu brojnih savremenika, u 80-im godinama prošlog veka su zvezde domaćeg šou-biznisa zgrtale pare o kojima danas može samo da se sanja, te je u pravom smislu te reči zvezdani status pratio određeni način života, tj. luksuz koji trenutno aktuelne zvezde pokušavaju da prikažu na društvenim mrežama.

Ipak, povremeno se nađe neko ko prizna da na estradi svi spajaju kraj sa krajem, te da su brendirane krpice, skupa pića i stanovi samo prodavanje magle, dok i same velike zvezde iz poslednjih decenija prošlog veka tvrde da im je životni standard drastično opao.

foto: Printscreen

Upravo zbog toga veoma interesantno zvuči tekst koji je objavljen još 1981. godine, kako prenosi "Yugopapir", a koji je doneo listu Jugoslovena koji su najviše zaradili novca u spomenutoj godini.

U tekstu se ističe da će mnogi očekivati da na toj listi vide Zdravka Čolića, koji je upravo tada izdao album godine i ispratio ga nezapamćenom turnejom, ili najskuplji kompozitor Goran Bregović, ali istina je da se na vrhu liste nalaze potpuni anonimusi.

Naime, prva tri mesta pripadaju konkurentskim vlasnicima mesara iz Dalmacije i Šibenika, što je mnogima otvorilo oči o tome gde se na imovinskoj lestvici nalaze pripadnici šou-biznisa.

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.