Novak ponovo sa BIVŠOM DEVOJKOM Ninom Seničar! Uhvaćeni u beogradskom restoranu, Jelena na ivici živaca! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

sastali se tajno

Novak ponovo sa BIVŠOM DEVOJKOM Ninom Seničar! Uhvaćeni u beogradskom restoranu, Jelena na ivici živaca! (FOTO)

Nina i Novak sreli su se u poznatom prestoničkom lokalu Maison Boho, koji je u vlasništvu Simona de Karića

Objavljeno:

Novak Đoković ponovo se našao na udaru tračeva jer se u Beogradu video sa Ninom Seničar. Novak je prilikom jednog od poslednjih dolazaka u srpsku prestonicu sreo voditeljku, a priče o tome su došle i do njegove supruge Jelene.

- Za Novaka i Ninu pričalo se da su bili u vezi još pre nego što je on upoznao Jelenu. Njih dvoje poznaju se godinama i postoje fotografije iz Dubaija sa jednog odmaora koji su proveli zajedno, ali ni jedno ni drugo ta nagađanja nikad nisu potvrdili. Ipak, njihov susret u Beogradu, gde su se oboje našli u isto vreme, bio je dovoljan da uznemiri Jelenu, koja je ostala u Monaku uz decu. Ona je Novaku skrenula pažnju na to da dobro pazi gde izlazi i sa kim se pozdravlja jer im je tračeva u poslednje dve godine ionako preko glave - kaže izvor blizak Đokovićima.

foto: Reuters

Podsetimo, Nina je u martu 2016. godine došla na Novakov meč u Kaliforniji i tako podgrejala glasine da su posle toliko godina i dalje bliski. Ipak, pošto nije bilo nikakvih dokaza, priča je ubrzo nestala iz medija.

kako je preneo izvor, Nina i Novak sreli su se u poznatom prestoničkom lokalu Maison Boho, koji je u vlasništvu Simona de Karića. Tamo je pristup paparacima i novinarima strogo zabranjen.

foto: Fonet

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.