Darko Lazić uhvaćen sa PLAVUŠOM IZ ZADRUGE! Napijali se, smejali, a onda se ona i SKINULA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ženi iza leđa

Darko Lazić uhvaćen sa PLAVUŠOM IZ ZADRUGE! Napijali se, smejali, a onda se ona i SKINULA! (FOTO)

Celo veče su se ludo zabavljali, a ona nije skidala osmeh sa lica

Objavljeno:

Folk pevač Darko Lazić sjajno se proveo na snimanju novogodišnjeg programa Televizije Pink u decembru prošle godine, kada se ludo zabavljao u društvu plavokose pevačice, inače aktuelne učesnice "Zadruge", koja ga je navela da uradi nešto što je šokiralo sve prisutne.

Sjajno raspoložena pevačica Milica Dugalić rešila je tada da popravi raspoloženje i svom mlađem kolegi kojem je poslužila rakiju ni manje ni više nego iz svoje cipele, koju je sekund pre toga izula!

foto: Dragan Kadić

Pošto su ga od malih nogu učili da ne odbija nežniji pol, Lazić nije imao kud, te je uzeo flašu rakije i Miličinu cipelu i krenuo da toči.

Milica se ludo zabavljala sa mlađim kolegom, o čemu svedoči činjenica da nije skidala osmeh sa lica, što se može reći i za Darka koji je bio u posebnom raspoloženju, čim je rešio da ovim žestokim pićem uoči Nove godine nazdravi direktno iz iznošene cipele.

Ipak, nije želeo da bude uslikan dok eksira Miličinu rakiju u posebnoj "ambalaži", te je nakratko pobegao od paparaca, a potom se vratio i zajedno sa zadrugarkom prasnuo u smeh.

foto: Damir Dervišagić

Iako su došli zajedno na snimanje, njegova supruga Ana Sević je za to vreme ćaskala sa koleginicama koje dugo nije imala priliku da sretne, a kada je čula šta joj je suprug radio, nije mogla da zaustavi smeh.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.