POČETAK KARIJERE NAŠIH NAJVEĆIH ZVEZDA! Od masnih stolnjaka do IMIDŽA iz KINESKOG butika (FOTO)
Foto: Printscreen

ovo je katastrofa

POČETAK KARIJERE NAŠIH NAJVEĆIH ZVEZDA! Od masnih stolnjaka do IMIDŽA iz KINESKOG butika (FOTO)

Svaki početak je težak, a u slučaju naše estrade, da ne grešimo dušu kod nekih je bio i više nego primeren, dok kod nekih ne na tako zavidnom nivou

Objavljeno:

Vesna Zmijanac je bila brutalno dobra riba početkom osamdesetih, i njena karijera od singla Nevero Moja, je lansirala u sam vrh Jugoslovenske estrade, pa sve do kraja devedesetih je imala velike koncerte i nije morala da peva po kafanama kao danas.

foto: Printscreen

Tako i Lepa Brena koja je šaljivim pesmicama dogurala do ogromnih dvorana i stadiona i svega ovoga što je u njenom vlasništvu.

Početak karijere Cece i Dragane je bio totalno različit, iako mnogi pokušavaju da ih porede. Dragana Mirković je karijeru počela 1984.godine, i njeni spotovi i nastupi su bili primereni njenim godinama, a Ceca Veličković je od 1988.godine kada je snimila prvu ploču imala nastupe od restorana do klubova i bila uvek stilizovana kao da je “velika”, pa i danas važi za jednu od najatraktivnih (najfatalnijih) pevačica na ovim prostorima.

foto: Printscreen

Koliko god da je osporavana zbog “dizel” imidža sredinom devedesetih Jelena Karleuša je kao početnica izgledala neuobičajeno za tadašnji “stil” estrade, ali je vremenom rešila da zaboravi početke pa je sada mnogi smatraju Modnim Uzorom koji prati sve svetske trendove diktirajući modu, kao i Seka Aleksić koja je, gledajući slike (njenih)početaka a i ove današnje potpuno druga osoba bar što se imidža tiče.

foto: Printscreen

Ana Nikolić nije morala da počinje po klubovima i kafanama nego je od Trika Dura odmah zakucala na vrata Marine Tucaković i dobila hit “kao vrata” Januar koji je i danas veliki hit, a njen izgled je skoro nepromenjen, ne računajući par kilograma viška.

foto: Printscreen

Ako je neko zaleđen u vremenu, to je sigurno Nataša Bekvalac, koja se može pohvaliti da na početku karijere nije morala da nastupa nego je udobno snimala skupe spotove i samo se pojavljivala po emisijima. Moglo joj se tada… A, njen prvi profesionalni nastup pre izdavanja prvog albuma je bio na festivalu u Makedoniji.

foto: Printscreen

Emina Jahović i Aleksandra Radović sa početka karijere i ove danas su potpuno neprepoznatljive. Emina je “zbog devijacije” koja joj je “smetala” da pravi “hitove” ,je promenila lični opis, a Aleksandra boju kosu, i ne mora da radi prateće vokale za narodnjake kada može da napuni Sava Centar bez problema.

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.