STRAŠNI DETALJI LUNINE PROŠLOSTI: Dva manijaka pokušala da je SILUJU, mislila je da će je i ubiti! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

preživela jezivu torturu

STRAŠNI DETALJI LUNINE PROŠLOSTI: Dva manijaka pokušala da je SILUJU, mislila je da će je i ubiti! (FOTO)

Luna }ogani koja u rijalitiju Yadruga uiva u ljubavi sa Slobom Radanovi'em krije od svog de;ka jeyive detalje iy pro[losti

Objavljeno:

Pre 4-5 godina Luna je preživela pakao kada je izašla ispred zgrade da prošeta psa.

- Usred noći izvela je svoju kucu da se malo istrči i da obavi fiziološke potrebe. Ona živi sama na Košutnjaku i redovno izvodi psa kasno, a pošto joj se nikad ništa loše nije desilo, nije se plašila što je odavno prošla ponoć. Međutim, odjednom su se iz mraka pojavila dvojica manijaka. Prvo su joj dobacivali i govorili grozne reči: "Šta je mala, je l' nas se plašiš, a? Sad ćeš ti da vidiš ko smo mi!", a onda su je uhvatili i počeli da je guraju između sebe! Devojka je najpre zanemela od straha, a onda, kad je shvatila da je đavo odneo šalu, iz sve snage borila se da im nekako pobegne.

foto: Dragan Kadić

Zapomagala je na sav glas, grebala ih noktima koliko je mogla, ma ne znam odakle joj snaga da se uopšte bori. Jezivu torturu je preživela! Sama, u pola noći, a njih dvojica kao razjareni bikovi. Što je najgore, jasno joj je bilo da nemaju nameru da je opljačkaju jer bi joj odmah tražili pare. Zato se još više uspaničila jer je bilo jasno da će je idioti silovati! Srećom, posle desetak minuta drame i njene borbe sa dva pozamašna muškarca, komšije su čule neku viku i dreku i polako su po stanovima počela da se pale svetla, pa su se ova dvojica uplašila da će neko zvati policiju. Zato su svom snagom gurnuli Lunu i pobegli, a ona se uplakana jedva dovukla do zgrade i ušla unutra - ispričao je izvor, a u to vreme i sama Luna je sve ovo potvrdila.

- Videla sam dvojicu kako se motaju oko mene, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da su nasilni i da će me napasti. Jedan dečko me je uhvatio za ruku i počeo da me vuče, drugi takođe, ja sam pokušala da im se otmem i izvučem, ne znam ni sama kako, ali sam uspela da strgnem njihove ruke sa sebe, jako sam ih odgurnula, uhvatila psa, pobegla u zgradu i brzo se zaključala u stan. Vrištala sam, pa nisu smeli da trče za mnom, jer su komšije već čule da se neka frka dešava. Govorila sam samo sebi "Hvala Bogu da sam se spasla". Nisam zvala policiju, ali sam bila dugo pod stresom i traumom zbog toga što je moglo da bude - ispričala je tada Luna.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.