A DA SMISLITE NEŠTO ORIGINALNO? Sonja Vuksanović i Marijana Mateus ISKOPIRALE Sekin i Cecin kaput, a INTERNET ih PROVALIO!
Foto: Printscreen Instagram

fejkerke?

A DA SMISLITE NEŠTO ORIGINALNO? Sonja Vuksanović i Marijana Mateus ISKOPIRALE Sekin i Cecin kaput, a INTERNET ih PROVALIO!

Da Sonja Vuksanović i Marijana Mateus pokušavaju da se ostvare kao dizajnerke, poznato je svima koji ih prate, a ove dve dame nedavno su pokazale i gde nalaze inspiraciju...

Objavljeno:

Njihova inspiracija su, ni manje ni više nego Ceca Ražnatović i Seka Aleksić.

Naime, Seka i Ceca su veliki obožavaoci najpoznatijeg brenda krzna u regionu, koji je od ove godine kolekciju upotpunio kaputima od kašmira i krzna, a Sonja i Marijana nedavno su se fotografisale u novim komadima koje nude u okviru svojih kolekcija, a koji su gotovo identični sa onima koje su pre toga ponele i sa time se na svojim profilima pohvalile dve muzičke zvezde.

foto: Printscreen Instagram

Naravno da ovo nije prošlo nezapaženo pa su se na internetu već pojavili komentari i kako su mogle da smisle nešto originalno ili da makar iskopiraju neke komade koji nisu toliko poznati domaćoj javnosti i nisu ih ponele žene koje prati preko četiri miliona ljudi na društvenim mrežama, ali se njih dve nisu oglašavale povodom prozivki.

foto: Printscreen Instagram

Da je Sonja sklona da u Turskoj kupi robu optužio ju je i njen još uvek aktuelni suprug Aca Lukas:

- Od go*neta sam hteo da napravim pitu, ali sam preterao, napravio sam monstruma! Prodavačice jeftine robe sa Kapali čaršije, ne možeš mi više para uzeti, i ovo je mnogo za tvoj kapacitet – rekao je Lukas.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.