JEDNA ĆE VAS BAŠ IZNENADITI: Stanija priznala koje je sve OPERACIJE uradila! Sad je jasno zašto krije fotke iz rane mladosti! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

ona se baš izoperisala

JEDNA ĆE VAS BAŠ IZNENADITI: Stanija priznala koje je sve OPERACIJE uradila! Sad je jasno zašto krije fotke iz rane mladosti! (FOTO)

Stanija Dobrojević je dosad javno priznala samo da je hirurškim putem uvećala grudi, ali o drugim korekcijama nije bilo ni reči

Objavljeno:

Starleta i odskoro pevačica Stanija Dobrojević nije uvek imala bujni dekolte, naprotiv, pre operacije skoro da uopšte nije imala grudi. Iako nikad nije krila da je ugradila silikone u grudi, retko ko je video njene fotografije iz perioda pre plastične operacije, a sada je jasno i zašto.

Iz nepoznatog razloga, starleta je odlučila da otvoreno nabroji šta je sve promenila na svom telu.

- Davno sam uradila grudi, o tome sam više puta javno pričala (trojke!) urađene sa merom da savrseno idu uz moju visinu i građu, a razlog je bio da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konačno mogu da nosim haljine sa otvorenim leđima. Odluka na taj korak mi je i te kako podigla samopouzdanje i osećala sam se ženstvenije i privlačnije. Guza mi je prirodna, oduvek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužen trud, rad i znoj u teretani! Trbušnjaci, struk - isto! Sledeće, najčešće pitanje: usne. Otkako sam njih uradila, čitavo lice dobilo je egzotičniji oblik, i žao mi je što nisam počela da ih radim mnogo ranije. Urađene su skroz sa merom, prirodnog izgleda -hijaluronom - otvorila je dušu Stanija, a zatim dodala da se za silikonom ne poseže nikako.

foto: Promo

- Poslednji moj estetski zahvat za koji niko ne zna bili su podočnjaci koji su me mučili poslednjih par godina da ni mejkap više nije mogao da im pomogne, i prezadovoljna sam efektom - iznenadila je ovim priznanjem Dobrojevićeva.

foto: Printscreen Instagram

(Espreso.co.rs/ Izvor: Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.