DA LI SI TI ČOVEČE REALAN? Amfilohije je uvredio Srpkinje, a NIKOLA ROKVIĆ će ih još ŽEŠĆOM izjavom tek razbesneti! (ANKETA)
Foto: Profimedia

šta se ovde dešava?!

DA LI SI TI ČOVEČE REALAN? Amfilohije je uvredio Srpkinje, a NIKOLA ROKVIĆ će ih još ŽEŠĆOM izjavom tek razbesneti! (ANKETA)

Sva vlast je na društveno prihvatljivom, palom, jadnom, malom, trulom, i kompletno posrnulom čoveku, koji jedini na ovoj našoj prelepoj planeti Zemlji ubija svoj plod...

Objavljeno: 11:30h

Amfilohije je prilikom služenja liturgije u u Pećkoj Patrijaršiji izazvao veliku pažnju javnosti izjavivši da Srpkinje prave mnogo abortusa, a onda su usledile osude sa svih strana. Zbog njegove izjave, mnogi su ga napali, ali jedan pevač ga je podržao.

"One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više dece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovde na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji", rekao je mitropolit Amfilohije i time izazvao buru.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Društvene mreže su se ubrzo usijale, mnogi su ga kritikovali jer, kako kažu, niko se nije setio kolika je stopa siromaštva u Srbiji i da deci treba obezbediti mnogo toga.

Međutim, mnogi su mitropolitana i podržali, a jedan od njih je i pevač Nikola Rokvić. On je na Instagramu objavio potresnu sliku i jaku poruku koja je prati.

foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic

"Vidim svi bezbožnici skočiše na izjavu mitropolita Amfilohija Radovića, u kojoj veliki borac i čuvar pravoslavnog i srpskog identiteta u mučenoj bratskoj Crnoj Gori, kaže da srpkinje ubijaju više dece abortusom nego Hitler i Musolini što su ubili...Šta je tu netačno? Šta je tu tako strašno sem same istine koju je mitropolit izrekao!

Godišnje u Srbiji se prijavi preko 17. 000 abortusa, a realan broj je mnogo veći...

Pa računajte... Da li vam smeta istina ili ste toliko ogrezli u gordosti i verovanju da je sva vlast na društveno prihvatljivom, palom, jadnom, malom, trulom, i kompletno posrnulom čoveku, koji jedini na ovoj našoj prelepoj planeti Zemlji ubija svoj plod, još dok se nije ni ispilio... Izgleda da i pilići imaju više svesti od ovih posrnulih društveno-evropski korektnih", napisao je Nikola.

Видим сви безбожници скочише на изјаву митрополита Амфилохија Радовића, у којој велики борац и чувар православног и српског идентитета у мученој братској Црној Гори, каже да српкиње убијају више деце абортусом него Хитлер и Мусолини што су убили...Шта је ту нетачно? Шта је ту тако страшно сем саме истине коју је митрополит изрекао! Годишње у Србији се пријави преко 17 000 абортуса, а реалан број је много већи... Па рачунајте... Да ли вам смета истина или сте толико огрезли у гордости и веровању да је сва власт на друштвено прихватљивом, палом, јадном, малом, трулом, и комплетно посрнулом човеку, који једини на овој нашој прелепој планети Земљи убија свој плод, још док се није ни испилио... Изгледа да и пилићи имају више свести од ових посрнулих друштвено-европски коректних...

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.