TEBI TREBA USTAVOM ZABRANITI DA PEVAŠ! Mučena takmičarka osetila na svojoj koži kako JK bezosećajno REŠETA! Haos u novim Zvezdama Granda
Foto: Printscreen

ovo je bolelo!

TEBI TREBA USTAVOM ZABRANITI DA PEVAŠ! Mučena takmičarka osetila na svojoj koži kako JK bezosećajno REŠETA! Haos u novim Zvezdama Granda

Jelena karleuša i Marija Šerifović ovu devojku nisu nimalo štedele

Objavljeno:

Takmičarka Milica Ilić iz Niške Banje u drugoj emisiji nove sezone "Zvezda Granda" osetila je kako izgleda pravo i žestoko rešetanje članova žirija, među kojima su prema njoj najžešće bile Marija Šerifović i Jelena Karleuša!

Naime, Milica je otpevala pesmu Verice Šerifović "Ako treba mogu to" i pesmu Aleksandre Prijović "Za nas kasno je", nakon čega je završila sa svega 3 glasa.

foto: Printscreen

Kada je red za komentarisanje došao na Mariju, nije mogla da se suzdrži i skoro pa da nije birala reči!

- Devojko, devojčice, ove pesme...treba ti Ustavom zabraniti da ih pevaš! Izvini i oprosti... Ako ništa drugo, mogu da sudim po pesmi svoje majke. Ne poredim te sa njom... Unakazila si je, upropastila si je! Prijovićkina, još gore. To je bio horor film! Neko arlaukanje, neki tonovi ničim izazvani... Užas! Oprosti, ja ti ovo najiskrenije govorim. Horor! - rekla je Marija.

foto: Printscreen

- Devojko, dobro veče. Ti si došla ovde da bi pokušala da budeš zvezda. Je l' tako? Sve je bilo pogrešno. Na tvom putu ka cilju je sve bilo pogrešno. Tvoje pevanje jeste bilo kafansko, niko ne može da ospori da ti nisi muzikalna, ali plašim se da takvo kafansko pevanje ne može od tebe nikad napraviti zvezdu. Trebalo je da se malo sabereš, da čuješ kako se ta pesma u originalu peva... - počela je Karleuša.

foto: Printscreen

- Ukratko, ti takva i sa takvim izgledom, sa takvim stajlingom, sa takvim pevanjem, sa takvim pristupom ovom poslu, nikada nećeš biti zvezda. Kafana da, zvezda ne. Ako želiš da budeš zvezda iz korena sve moraš da promeniš - poručila joj je Jelena.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.