ZNAM DA SI TU NEGDE I HVALA TI! VOLI TE BRAT! Toni Cetinjski uputio dirljivu poruku Tošetu Proeskom i rasplakao region!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

tuga ostaje

ZNAM DA SI TU NEGDE I HVALA TI! VOLI TE BRAT! Toni Cetinjski uputio dirljivu poruku Tošetu Proeskom i rasplakao region!

I dalje ne prihvata...

Objavljeno:

Svima je poznato da su Toni Cetinski i Toše Proeski odlično sarađivali, ali i da su jedan u drugome pronašli velikog prijatelja, piše Glossy.rs

Prošlo je skoro deset godina od tragedije koja je ostavila svet u čudu, a Toni Cetinski tvrdi da se i dalje ne može pomiriti sa činjenicom da je izgubio najboljeg prijatelja.

SRCE DA PUKNE: Toše Proeski bi danas napunio 36 godina!

Ovom prilikom, Toni je napisao pismo, a mi ga prenosimo u celosti.

Dragi moj Toše,

Večno je pitanje zašto je tog jutra u zoru Gospodin odlučio uzeti tebe? Evo deset je godina otkad te nema i fališ neizmerno.

Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i niko je nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj.

Zato prijatelju ne prihvatam ipak da te nema jer mi je valjda tako lakše. Kad bi sad bili zajedno znam da bi snimili zajedničku video čestitku mojoj majci na njen rođendan i znam da bi uživali i u ostalim lepim i važnim danima, tebi i meni dragim ljudima.

Puno bi toga uradili kad bi bili zajedno.

Znaj da si uvek kraj mene prijatelju i da si zaslužan za svako moje dobro delo dragi moj Toše.

Za gluposti i greške sam zadužen isključivo ja, znaš mene. Koliko god si uvek iz mene izvlačio ono najbolje i koliko god to i dalje činiš, ja sam ponekad sposoban sve to zeznuti svojim naivnim verovanjem ljudima jer valjda sve ljude merim po tebi i po onome što to naše prijateljstvo predstavlja. Valjda i to mora biti tako? Ne znam ni ne zanima me. Znam da prijatelja poput tebe više ni u kome neću pronaći i da se ni ne treba truditi ni zavaravati.

foto: Profimedia

Ti si jedan i jedini pravi prijatelj i tako će ostati. Znam da si tu negde i hvala ti na svemu što činiš. Voli te brat.

Posadit ću dve ruže, neka rastu, neka se druže! Jednoj ću dati ime svoje, drugoj ime tvoje! U znak prijateljstva među nama nek cvetaju godinama….

Anđeli postoje, ali pošto svi nemaju krila, ponekad ih zovemo prijatelji, a ti si jedan od njih. Ako te netko pita od naše ljubavi što smo hteli, ti im reci da smo bili najbolji prijatelji. Ako ti ikada gorko zaplače oko, ako te netko povredi duboko, ako ti ikad zadrhti duša, ako nema nikoga da te sluša, ako ikad vrisneš u snu, nazovi me i ja biću tu!

Telo Tošeta Proeskog tone, padaju ploče, sve se raspada: Sramne fotografije sa groba pokojnog pevača (FOTO)

Ljubav je velika, ali prijateljstvo još veće. Ljudi se u životu slučajno sreću, a onda zajedno dele sve, reka života ih odnese drugim ljudima, ali im srca zauvek ostaju kraj pravih prijatelja!

foto: Profiemedia

Možda u životu krenem drugim putem, možda tamo nađem bolji život, ljubav, sreću, ali znam da tamo takvog prijatelja imati neću!

Nikoga ne možeš naterati da te voli. Jedino što možeš činiti je da dopustiš biti voljen. I nije najvažnije šta imaš na putu života već koga.

Nasmeši se kad me vidiš, ostanimo prijatelji. Jer nitko ne zna što smo hteli, jer nitko ne zna što smo bili… Naše je prijateljstvo poput dvorca od peska: teško ga je izgraditi, lako uništiti, prekrasno obnoviti!

Ja sam ti prijatelj kad loše krene. Kad god poželiš ti potraži mene, svetlo u mraku tvoja sam sena i večni prijatelj za sva vremena.

(Espreso.co.rs / Glossy.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.