ZBOG NJE SU SVI GLEDALI TLZP, A NIKO NIJE IMAO POJMA KO JE! Tajanstvena devojka u donjem vešu je ćerka najpopularnije SRPSKE sekretarice! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Teodora Bjelica

popara bi odlepio za njom!

ZBOG NJE SU SVI GLEDALI TLZP, A NIKO NIJE IMAO POJMA KO JE! Tajanstvena devojka u donjem vešu je ćerka najpopularnije SRPSKE sekretarice! (FOTO)

Čuvena sekretarica Beba iz "Srećnih ljudi" bila je sigurno među najlepšim ženama bivše Juge, a njena ćerka je sad uveliko prešišala

Objavljeno:

Publika glumicu Gordanu Bjelicu najviše pamti po ulozi sekretarice Bebe u najpopularnijoj domaćoj seriji "Srećni ljudi". Svi koji su gledali ovu čuvenu seriju, sigurno se sećaju scena iz Poparine kancelarije koji u većini slučajeva nije mogao da skine pogled s lepe Bebe.

Od premijernog emitovanja serije prošlo je dosta, ali glumica i nakon toliko godina izgleda lepo. Ipak, nismo imali pojma da ima ćerku i to pravu lepoticu koja se prošle nedelje pojavila u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" , gde je prošetala se u donjem vešu!

Teodora je sa šesnaest godina osvojila titulu "Mis šarma Srbije", 2011. godine.

Kako se njena majka pohvalila, Teodora je često putovala, usavršila engleski jezik, a trenutno usavršava italijanski i španski.

Sporazumeva se na ruskom, ima telo za čistu desetku, a njena lepota je jedinstvena i neobična.

Nedavno je krenula i maminim stopama, te ostvarila prvu ulogu u filmu "Afterparti".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.