ANA NIKOLIĆ NE MOŽE DA SMRŠA! Pevačica i dalje IMA STOMAK KAO DA SE NIJE PORODILA! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

ona kao da je sve deblja

ANA NIKOLIĆ NE MOŽE DA SMRŠA! Pevačica i dalje IMA STOMAK KAO DA SE NIJE PORODILA! (FOTO)

Ana nikako ne može da se reši viška kilograma, a dokaz za to je fotka na kojoj se vidi da pevačica ima stomak kao da je i dalje trudna

Objavljeno:

Mama malene Tare, pevačica Ana Nikolić, kako je pisala domaća štampa, na carski rez otišla je sa 125 kilograma, a nakon porođaja njena prekomerna kilaža pretila je da joj ugrozi zdravlje.

Pevačica je i ranije imala problem s težinom, lako se gojila, pa je često na nekim dijatama, ali u trudnoći nije pazila.

foto: Marina Lopičić

Posle porođaja težina joj nije spala kako se ona nadala, a "Paparaco lov" uhvatio je Anu kako izlazi iz kola, a na snimku se jasno vidi da joj je stomak toliko veliki da joj je izvirio iz majice. Ana je vodila ćerku Taru na redovan pregled u jednu kliniku na Autokomandi, i nije ni slutila da joj je za petama ekipa "Paparaco lova". Pevačica se opustila jer nije sanjala da će biti uslikana, pa nije bila ni našminkana, niti sređena. Na sebi je imala običnu majicu, donji deo trenerke i ogrtač, a ono što nam je privuklo pažnju je upravo njen stomak, koji ne može da se "spakuje" u garderobu. Ana muku muči zbog toga, pa se zato krije od medija i ne želi još javno da se eksponira.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.