ŽIVELI SU U GLAMURU I LUKSUZU, NJIHOVA KARIJERA BILA JE SVETSKA! Sad se BLAMIRAJU U RIJALITIJIMA za crkavicu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

šta li su oni tamo tražili?

ŽIVELI SU U GLAMURU I LUKSUZU, NJIHOVA KARIJERA BILA JE SVETSKA! Sad se BLAMIRAJU U RIJALITIJIMA za crkavicu! (FOTO) (VIDEO)

Po rijalitijama se obično provlače neafirmisane pevačice, glumci, starlete i ljubitelji šou programa koji imaju i previše slobodnog vremena, ali neretko u njima završe i nekadašnje velike zvezde

Objavljeno:

Tako je Snežana Mišković, svima poznata kao Viktorija, koja je '86 proglašena za najbolju rok pevačicu, a već sledeće godine za pevačicu godine, završila karijeru kao zvezda rijalitija.

Viktorija je ušla u prvu sezonu "Farme", gde je otvorila dušu i govorila o svojoj karijeri, o ćerci, a jednom prilikom je otkrila i razlog svog učešća.

- Ušla sam na "Farmu" kako bih pokazala sudijama ko sam i ko gaji moje dete, rekla je Viktorija. Uvek je "terala po svome" kako kaže njena pesma, i izborila se za svoje mesto pod zvezdanim nebom.

foto: Dragan Kadić

Dotakla se i svog bivšeg supruga za koga je rekla:

- Nadam se da je živ, mada čula sam da nije.

Ali tu nije bio kraj njenim putešestvijama po rijaliti programima, već je prošlog meseca rok pevačica ušla i u "Zadrugu".

- Što se tiče rijalitija Zadruga, ulazim da uživam. Meni je jako drago što je Pink napravio svoju licencu i da svijet može nešto da vidi i od nas. Iznenadit ću mnoge, ali jedno je sigurno, na Farmi sam se malo ložila, ali je to za mene bila škola. Više niko ne može da me izbaci iz takta. Ako neko uradi nešto loše, on samo pokazuje svoje lice - rekla je Viktorija..

I njena koleginica Lepa Lukić batalila je svoje primarno zanimanje pevačice i bacila se u rijaliti vode.

foto: Damir Dervišagić

Retko ko može da se pohvali dugom i briljantnom karijerom kao Lepa Lukić, a koja posle toliko decenija na sceni i hitova koji su ostali zapisani u vremenu, ne prestaje da intrigira javnost.

Dok neki smatraju da kraljici pesme nije mesto među starletama, osobama bez zvanja i profesije, Lepa kaže da je svuda dobrodošla i da publika uživa u njenim pesmama, ali i da je rado gleda u rijalitiju.

- Tamo idem zbog para, zašto da ne idem kad i u ovim godinama mogu da zarađujem i na kamenu, gde kod hoćete! To me podmlađuje. Kažu ljudi kako učesenici u rijalitiju rade svašta, pa neka rade, ja ne radim. I kod kuće to gledam, samo bez para. Nije ništa loše ako učestvujete u takvim programima, svako ima svoj obraz. Ako neko hoće da bude budala, neka bude, ja mu ne branim. Narod mi ne zamera što idem u rijaliti, voli da me tamo gleda. Ako me narod ne osuđuje, ne zanima me šta kažu pojedinci, i to baš oni koji sada ulaze u rijaliti - rekla je ona jednom prilikom za Novosti.

Međutim, ako je neko pravio šou u rijalitiju onda je to legendarni doktor za rokenrol i dvostruki učesnik "Velikog brata" Milić Vukašinović!

Svađao se sa Vendi danima, a jednom prilikom ju je odgurnuo i zveknuo vratima, zbog čega je bio kažnjen. Pevačica je prokomentarisala kako je on "perfidni starkelja sa dvoje unučića i ceri se kao miš koji nešto ide i sitno kevće’.

foto: Dragan Kadić

Prisetimo se kako je to izgledalo:

I Peđa D Boj, čuveni muzičar poznat po još čuvenijoj pesmi "Jugoslovenka", je pravio skandale po rijalitiju, ušao u "Velikog brata", pokazivao svoje genitalije tj, što bi on rekao, "vadio budalu" i par puta se napio dobrano!

Na kraju, ni Bebi Dol nije odolela čarima najgledanijih programa u Srbiji, pa se našla u "Farmi", ali ne zbog para kako bi mnogi pomislili.

- Koga interesuje da li imam da jedem hleb ili ne? Mislim da je to glupost, ne mogu da živim od muzike. Stvarno ne želim da pričam o tome. Trudim se da budem skromna i fina. Neću da budem bogata, jer svako ko je bogat, taj je nesrećan. Rano sam počela da radim, toliko puno para sam potrošila da ne želim da ih vidim. Smučile su mi se - rekla je Dragana Šarić pre ulaska u "Farmu".

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.