PREMINULA JE... Tugom ganuta zbog gubitka MAJKE, naša pevačica objavila spot koji KIDA SRCA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

pretužno

PREMINULA JE... Tugom ganuta zbog gubitka MAJKE, naša pevačica objavila spot koji KIDA SRCA! (VIDEO)

Svi plaču sa njom

Objavljeno:

Pevačica Dušica Grabović je tokom svog učešća u sedmoj sezoni rijalitija "Farma" uspela da rasplače sve cimere na imanju u Lisoviću, ali i gledaoce kraj malih ekrana recitacijom pesme "Anđele lepi", koju je posvetila svojoj preminuloj majci.

Iako pesma još uvek nije zvanično objavljena, u njenim potresnim i emotivnim stihovima pronašle su se mnogobrojne osobe koje su izgubile svoje bližnje, te su reči Dušičine pesme ispisali čak i po spomen pločama svojih najmilijih, a sada je došao trenutak da im pevačica predstavi ono na čemu je vredno radila u proteklom periodu.

Dušica je ekranizovala pesmu "Anđele lepi", a pre premijere, koja je zakazana za subotu, pevačica je predstavila pratiocima delić spota koji oslikava njene najteže životne trenutke.

- S ponosom vam predstavljam tizer za dugo očekivani spot za pesmu koju sam posvetila pokojnoj mami. Toliko ljubavi, emocije i truda smo uložili...Hvala od srca celom mom timu koji je zajedno sa mnom plakao i u isto vreme se radovao ovom, za mene najvećem projektu do sada i za koji sam sigurna da će vam se svideti... A i da ćete plakati kao što smo i mi. Hvala celom mom timu, ponosna sam na sebe i na sve vas, a moja mama će biti ponosna na mene - napisala je Dušica u opisu kratkog video-snimka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.