SADA SE VUČE SA STARLETAMA I POLU POZNATIMA! O ovakvoj karijeri mnogi mogu samo da SANJAJU, ali ipak je ovo samo SRBIJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

legenda!

SADA SE VUČE SA STARLETAMA I POLU POZNATIMA! O ovakvoj karijeri mnogi mogu samo da SANJAJU, ali ipak je ovo samo SRBIJA! (VIDEO)

Ona je prava je prava ROK DIVA

Objavljeno:

Mislili ste da su Dive one persone koje se danonoćno slikaju ispred ogledala ili WC šolje nekog restorana pa to prezentuju fanovima na Instagramu? Izgleda da je recept za životni stil jedne prave Dive biti svoj i imati bar uspomene na period života kada je kvalitet bio nešto drugačije nego što se danas vrednuje. Pravi primer za to je Snežana Mišković - Viktorija!

Početkom osamdesetih Viktorija i njene Aske koje su Jugoslaviju predstavljale na Evroviziji, Slađana Milošević, Anja Rupel i Videosex i tek kasnije Bebi Dol bile su sinonim za dobru rok svirku i svrstavane su u red najslušanijih umetnika…

Viktorija je imala koncerte širom tadašnje Juge a njeni albumi su se prodavali i velikom tiražu, i pamti se kao jedna od malobrojnih zvezda iz Srbije koja je ratne 1991.godine snimila singl “Od Splita do Beograda” (Ove Noći) sa Dinom Dvornikom koji je i nezvanična rock himna mira, za sve one užase koji su kasnije sledili na ovim prostorima.

Snežana Mišković Viktorija je snimila i jednu od najlepših ljubavnih balada “Rat I MIR” koja je neizostavna na skoro svim radio stanicama, a nakon oproštajnog koncerta u Sava Centru pre par godina pevačicu možemo (na žalost) videti samo kao rijaliti učesnicu.

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.