BIĆE RATA! Kaja žestoko napala Aleksandru Radović na Tviteru i isprozivala je za sve pare! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile

au, šta joj napriča...

BIĆE RATA! Kaja žestoko napala Aleksandru Radović na Tviteru i isprozivala je za sve pare! (FOTO)

Ovo nije prvi put da se Aleksandra Radović nađe na meti žestokih kritika zbog svog žiriranja u raznim emisijama, već njeni stavovi često nailaze na osudu javnosti

Objavljeno:

Sinoć je emitovana druga epizoda šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj su Mira Škorić i Bebi Dol imale zadatak da imitiraju Kaju Ostojić i Mimi Mercedes.

Dve pevačice su izvele hit "Ne možeš da sediš sa nama", ali nisu se baš proslavile imajući u vidu da su dobile najmanji broj bodova.

Kaja se pojavila kao specijalna gošća u emisiji, a nije poznato šta se dešavalo iza kulisa na snimanju što je isprovociralo Ostojićevu da isproziva jednu od članica žirija Aleksandru Radović.

foto: Dragan Kadić

Kaja je napisala da je voditeljka Nina Seničar OK devojka, za razliku od ostalih žena na bini, a budući da je jedina žena Aleksandra, jasno je na koga je mislila.

Osim toga, ona je retvitovala tviteraše koji su žestoko prozivali Radovićku i rekli joj da bukira kartu nazad za Bogatić, a bilo je i onih koji su se pitali dokle će članica žirija "jesti go*na".

foto: Printscreen/Instagram

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.