DA LI STE PRIMETILI? U šouu TLZP na kratko se pojavio mladić koji je pre 13 godina oduševio Srbiju pa nestao sa javne scene!
Foto: Printscreen

da li ga se sećate?

DA LI STE PRIMETILI? U šouu TLZP na kratko se pojavio mladić koji je pre 13 godina oduševio Srbiju pa nestao sa javne scene!

Skoro niko ga nije prepoznao, ali on je bio velika nada i zvezda

Objavljeno:

Sinoćna epizoda šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" donela je nekoliko zanimljivih imitacija. Jedna od onih koja je izazvala veliko oduševljenje publike je duet Cuneta i Tome Zdravkovića. Dragana Mićalović i Stevan Anđelković su savršeno dočarali atmosferu vremena od pre tri decenije. Međutim, to nisu mogli sami da iznesu bez pomoći korepetitora Ace Ranđelovića, a da li se sećate odakle vam je on poznat.

foto: Printscreen

Aca Ranđelović se takmičio u šou programu "Zvezde Granda" davne 2004. Ne samo da je bio jedan od učesnika već je na kraju te sezone zauzeo drugo mesto jer je u samom finalu izgubio od Milice Todorović.

foto: Printscreen

Aca je poreklom sa juga Srbije i tada je imao svega 15 godina. Ostao je upamćen po izraženom talentu i sjajnom vokalu. Nakon učešća pojavljivao se u nekoliko emisija, ali se povukao iz medijskog života. I dalje se uspešno bavi muzikom, ali daleko od objektiva kamere i predstavnika sedme sile.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.