IZGLEDAM KAO LEŠ! Pevačica se žestoko iznervirala svojim izgledom! (FOTO)
Foto: print screen instagram / editaaradinovic

ala je smršala!

IZGLEDAM KAO LEŠ! Pevačica se žestoko iznervirala svojim izgledom! (FOTO)

‚‚Trebalo mi je jako mnogo vremena da se pripremim, svakako nije autentična i ima čudan izraz. Neka publika sama oceni kako to izgleda"

Objavljeno:

Crnogorac Slavko razbija u britanskom X Factoru! Nikol Šerzinger ga izljubila, publika vrištala, njemu OTPAO PERČIN! (VIDEO)

Kako je po svojoj konstituciji niska, seksi Editi Aradinović se nimalo ne sviđa novi izgled.

- Smršala sam zbog tempa snimanja, mnogo se nerviram zbog toga. Ne mogu da treniram, samo čekam taj momenat da vratim koji kilogram više. Nerviram se jer izgledam mnogo mršavo, može da se kaže da izgledam kao leš. Strašno izgledam i to mi se ne sviđa - poručila je pevačica za “Blic” pre početka snimanja druge emisije u kojoj imitira Severinu Vučković.

- Nije mi bilo teško, očekivala sam da će mi dati taj zadatak, to mi je bilo logično. Trebalo mi je jako mnogo vremena da se pripremim, svakako nije autentična i ima čudan izraz. Neka publika sama oceni kako to izgleda - priča ona.

Malo je poznato da je Edita izuzetno samokritična.

- Oštar sam kritičar sama prema sebi, zato nisam bila baš zadovoljna nakon prve emisije. Pre svega zbog toga što nisam očekivala da će mi dati najtežu ulogu Bijonse, ali nema veze, problila sam led kod same sebe - kaže Edita, a nova emisija prikazuje se večeras.

(Espreso.co.rs / Izvor: blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.