Srpsku zvezdu pitali gde radi PLASTIČNE OPERACIJE! Njen odgovor će vas nasmejati DO SUZA! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

ženska emisija

Srpsku zvezdu pitali gde radi PLASTIČNE OPERACIJE! Njen odgovor će vas nasmejati DO SUZA! (FOTO)

- Ja sam se u jednom trenutku strašno ugojila, imala sam zdravstveni problem. Kada sam to rešila, prepolovila sam se - kaže Ceca Ražnatović

Objavljeno:

RAT U PORODICI ĐOGANI! ĐOLE ZAPRETIO ANABELI: Neka Luna odmah promeni prezime!

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In", Sanja Marinković, ove subote emisiju je posvetila ženama, pa ne čudi što su joj se u studiju pridružile upravo pripadnice lepšeg pola.

O tajnama lepote, vitkosti, samopouzdanja i večne mladosti, iskreno će govoriti pevačice Svetlana Ceca Ražnatović, Goca Lazarević i Romana Panić, kao i glumica Lidija Vukićević.

- Uverena sam da su samo nezadovoljne žene manje lepe, i vodim se onim što je rekla Koko Šanel: ''Kad se najgore osećam, treba najlepše da izgledam'' - rekla je Sanja, a njene gošće su osim o lepoti i fizičkom izgledu, pričale i o stvarima koje mnogi nisu znali.

foto: Print Screen Youtube

Iako je u sedmoj deceniji, Goca Lazarević odlično izgleda, ali za to nisu zaslužne estetske operacije.

- Pitaju me: ''Goco, gde radiš sve te operacije?'', a ja ih pitam: ''Na koje mislite?'' - rekla je Goca.

foto: Print Screen Youtube

Tako je najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović otkrila da se u proteklom period suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom.

Ja sam se u jednom trenutku strašno ugojila, imala sam zdravstveni problem. Kada sam to rešila, prepolovila sam se - priznala je najpopularnija pevačica na ovim prostorima.

Ceca i dalje nije pronašla emotivnog partnera, iako su je povezivali sa mnogim muškarcima, a posebno sa manekenima iz spotova, te je sad bakanska zvezda otkrila šta je potrebno da bi se zaljubila.

Ako ta devojčica i dan-danas čuči u meni, ja moram naći dečaka u njemu, pa sad da li vizuelno ili mentalno - rekla je kroz osmeh Ceca, sa čime su se složile i Romana, Lidija i Goca.

foto: Print Screen Youtube

(Espreso.co.rs / Izvor: pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.