LJUDI, ŠTA SE OVDE DEŠAVA, SVE PRELAZI NA PINK?! Zvezde Granda odlaze, ali tu nije kraj - ovo je TV TRANSFER DECENIJE! (FOTO)
Foto: Printscreen

mitrović preuzima sve!

LJUDI, ŠTA SE OVDE DEŠAVA, SVE PRELAZI NA PINK?! Zvezde Granda odlaze, ali tu nije kraj - ovo je TV TRANSFER DECENIJE! (FOTO)

Mitrović će u sredu potpisati ugovor sa SBB-om, te će transakcija postati javna

Objavljeno:

Veliku prašinu ovih dana digla je i sama najava da bi Zvezde Granda, koje nisu emitovane u subotu na TV Prva, mogle da se vrate na Pink posle nekoliko godina, a sada je, kako pišu mediji, sve oko TV transfera decenije gotovo!

Vlasnik Pinka Željko Mitrović je, prema navodima jednog dnevnog lista, uprkos početnom protivljenju prihvatio da se na njegovoj televiziji prikazuju tri emisije koje su donedavno bile u vlasništvu TV Prva.

- Na Pink prelaze emisije "Zvezde Granda", "Nikad nije kasno" i "Grand specijal". Iako Mitrović isprva nije hteo da preuzme "Zvezde Granda", njegovi najbliži su, navodno, uspeli da ga nagovore, te je ipak pristao da se sva tri šoua emituju na "ružičastoj" televiziji. Mitrović će u sredu potpisati ugovor sa SBB-om, te će transakcija postati javna - započeo je priču izvor dnevnog lista.

foto: Damir Dervišagić

On je dodao:

- Željko nije odustao od "Pinkovih zvezda", tako da će se oba takmičenja emitovati na Pinku. Svako će imati svoj termin. Kako, međutim, na Pink dolaze tri nove emisije, evidentno je da će neka koja se već emituje morati da "strada". Po svemu sudeći, to će biti "Nedeljno popodne" Lee Kiš. Kako se ono emituje već 11 godina, odlučeno je da se ne ukine skroz, već da se prebaci na kanal "Pink 2", koji je Mitrović rešio da ojača.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.