Pevač poginuo u JEZIVOJ NESREĆI kada je krenuo na svadbu, prijatelji u šoku: Da je samo jedan od njih pogledao pravo... (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

užasna tragedija

Pevač poginuo u JEZIVOJ NESREĆI kada je krenuo na svadbu, prijatelji u šoku: Da je samo jedan od njih pogledao pravo... (FOTO)

Aleksandar Simić Simke (37), pevač koji je poginuo u stravičnoj nesreći koja se dogodila pre tri dana na putu Aleksinac-Paraćin, sahranjen je juče na groblju u rodnom Trsteniku

Objavljeno:

Simić je poginuo kada se direktno sudario sa pikapom "opel kombo" u kom se nalazio Aleksandar Lazić (25) sa suprugom i detetom. I Lazić i Simić poginuli su na licu mesta. Lazićeva supruga i beba, nisu u životnoj opasnosti i oporavljaju se u bolnici.

Kako pričaju prijatelji stradalog pevača, Aleksandar Simić je stradao kada je krenuo put Zaječara kako bi se na vreme pripremio za nastup koji je trebalo da ima sutradan na jednoj svadbi u ovom gradu. Do sudara je došlo na delu puta u kom se nalaze tri saobraćajne trake. Naime, Simić je svojim "seatom" srednjom trakom krenuo da pretiče kamion koji je prevozio automobile. Dok se on kretao srednjom trakom, kako bi pretekao kamion, iz suprotnog smera, takođe srednjom trakom naišao je Aleksandar Lazić sa porodicom u pikapu. Došlo je do direktnog sudara.

- Da je Lazić samo pogledao ispred sebe u tom trenutku video bi da mu nailazi vozilo u susret i možda bi i stigao da se prebaci u desnu traku i tako izbegne udar... Sve je ovo bio strašan splet nesrećnih okolnosti... – kaže izvor upoznat sa detaljima nesreće.

Od siline udara "seat" je završio na krovu kamiona kojim je upravljao bugarski državljanin Ljubomir Šopov (42). On je bio svedok ovog jezivog sudara.

- Vozio sam kamion na koji su bila natovarena vozila na prodaju. Iz mraka sam video farove vozila koje se kretalo ka meni velikom brzinom od oko 150 kilometara na sat. Pogledao sam u retrovizor i video drugo vozilo, koje je išlo takođe brzo i koje pokušava da me pretekne. Usporio sam i sve vreme se molio da se ne sudare, međutim usledio je strahovit udarac - ispričao je Bugarin.

Šopov kaže da je tada ugledao prizor koji neće zaboraviti nikad.

- Istrčao sam iz kabine i najpre prišao "seatu" i video sam da je vozač izleteo kroz šoferšajbnu. Odmah sam otrčao do kombija i njegov vozač je takođe izleteo kroz šoferšajbnu. Zatim sam ugledao prizor koji će me pratiti celog života. Mlada žena je kukala, lice joj je bilo obliveno krvlju koja je padala na dete u naručju, a beba je samo vrištala - priča Šopov.

Muk u Trsteniku

U Trsteniku, rodnom mestu poginulog pevača, zavladao je muk. Roditelji mladića su u šoku. Aleksandrovi prijatelji kažu da ne mogu da veruju kakva tuga ih je zadesila. O poginulom pevaču imaju samo reči hvale.

- U Trsteniku je potpuni haos zbog svega što se dogodilo... Aleksandar je bio super dečko. Svi su ga voleli, sa svima se dobro slagao... - kažu njegovi prijatelji.

Oni napominju da su Aleksandrovoj porodici zasmetali komentari da je on izazvao nesreću i da je vozio pijan.

- On nije bio pijan. Te kobne noći je krenuo veče ranije da stigne u Zaječar jer je sutradan imao zakazano da peva na svadbi u tom gradu. Vozio je opremu i zvučnike. Bio je odgovoran i hteo je da se pripremi za sve na vreme - kažu prijatelji stradalog pevača.

Oni dodaju da Aleksandar nije bio oženjen i da je taman sredio kuću u rodnom gradu i kojoj je želeo da živi.

- Bio je jako dobar čovek. Ceo život je pevao, nastupao je širom Srbije, ali i u inostranstvu. Poznavali su ga i svi naši poznati pevači, gotovo je sa svima nastupao i radio - kažu njegovi prijatelji.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.