KARLEUŠA NIJE DALA LOVU, ALI ZATO... Ove poznate ličnosti su pevačici plaćale lečenje i bili njena najveća podrška! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

estrada ima velikih dobrotvora

KARLEUŠA NIJE DALA LOVU, ALI ZATO... Ove poznate ličnosti su pevačici plaćale lečenje i bili njena najveća podrška! (FOTO)

Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares preminula je u svojoj 41. godini nakon duge borbe sa rakom

Objavljeno: 03.10.2017. 21:01h
  • 63

Tokom višegodišnje borbe sa ovom teškom bolešću, nikada nije zaboravila da istakne koliko su joj prijatelji i kolege pomogli. Nije krila ni da joj je njih nekoliko pomoglo finansisjki, a među njima su i naši pevači.

"Finansijski su mi mnogi pomogli, a najviše Halid Bešlić i Osman Hadžić, koji su me odmah nazvali. Ja nisam mogla da radim u tom periodu, a za moj lek se skupljao novac . Prva terapije je koštala oko 2.500 evra, a onda sam, preko nekih farmaceutskih kuća, sredila popust i plaćali smo po 1.500. I to je ogromna cifra kad ne radiš, a pri tom je bilo troškova i za infuzije, hranu...", pričala je Dona.

foto: Marina Lopičić

"Saša Matić mi je obezbedio neke druge skupe lekove. Svoj dorinos dali su i Maja Berović i fudbaler Edin Džeko. U moralnom smislu najviše me je podržala Karleuša. Mnogo mi je značilo i kada je Dragana Katić u jednoj emisiji izjavila da me voli i da se držim, a tad sam se raspadala, jer sam bila u najgoroj fazi. Pomogla mi je ta lepa reč i svaka lepa misao, nije samo novac", iskrena je bila Dona.

foto: Promo

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media