Najlepša Zadrugarka u vezi sa Ćazimom Osmanijem?! PROVELA NOĆ NA NJEGOVOJ JAHTI!  IMAMO I FOTKE! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

albanski biznismen ponovo jaše!

Najlepša Zadrugarka u vezi sa Ćazimom Osmanijem?! PROVELA NOĆ NA NJEGOVOJ JAHTI! IMAMO I FOTKE! (FOTO)

Čim joj je Ćazim ponudio da još neki dan bude njegov gost, odmah je otkazala let. Vodao ju je svuda, plaćao skupe večere, a bili su i na njegovoj jahti, gde je i provela noć, priča izvor

Objavljeno:

Kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani postao je poznat domaćoj javnosti nakon ljubavnih veza sa popularnim pevačicama Anom Nikolić i Natašom Bekvalac, a na spisku mnogobrojnih poznatih dama sa naše javne scene, koje je uspeo da šarmira i osvoji, našla se i učesnica rijalitija "Zadruga".

Reč je o jedva punoletnoj pevačici Teodori Džehverović, koja je odnos sa albanskim biznismenom produbila uoči nastupa u njegovoj diskoteci u Poreču, gde imaju tezge brojni naši pevači.

"Šmeknuo ju je on brzo nakon što se pojavila na sceni, iskreno, dopala mu se. Pozvao ju je da peva kod njega, baš je bila srećna. Poznato je da kod njega gostuju samo velike zvezde i popularni pevači, ali on je, eto, želeo i njoj da pruži priliku, da joj pomogne da se afirmiše i probije, pa ju je zvao kod sebe u Poreč", kaže izvor blizak biznismenu i dodaje da je učesnica "Zadruge" bila oduševljena Ćazimom.

"On je veliki šmeker, kavaljer, super ju je dočekao i ona je odmah pala na njega. Dao joj je super honorar, u odnosu na to koliko ona inače zarađuje i, naravno, ponudio smeštaj kod sebe u hotelu, što je ona oberučke prihvatila", rekao je Ćazimov prijatelj.

Ipak, prema njegovoj priči, nije se sve završilo na poslovnoj saradnji.

"Ostala je u Poreču duže nego što je planirala. Čim joj je Ćazim ponudio da još neki dan bude njegov gost, odmah je otkazala let. Vodao ju je svuda, plaćao skupe večere, a bili su i na njegovoj jahti, gde je i provela noć. Tamo je čak i napravila brdo selfija, da se svima pohvali gde je... I na jahti, i u njegovom kazinu, pa i u Ferariju", rekao je dobro obavešteni izvor, a u prilog njegovim tvrdnjama idu i fotografije sa društvenih mreža Teodore i Ćazima.

Plavokosa zadrugarka napravila je niz izazovnih fotografija na Ćazimovoj jahti i svima dala do znanja da se baškari u Poreču, a onda je označila da se nalazi u njegovom hotelu i objavila fotku iz njegovog crvenog Ferarija, što je dodatno podgrejalo priče o vezi biznismena i pevačice.

Iako joj je prijala Ćazimova pažnja i sav luksuz u kojem je uživala, Teodora se trudi da romansu sa biznismenom sakrije od očiju javnosti kako ne bi u medijima bila označena kao još jedna u nizu devojaka u Osmanijevom jatu, a kako će reagovati njen novopečeni dečko Anđelo Ranković kada bude saznao sa kim mu je devojka bila, ostaje da saznamo.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.